Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto trapné pokračování, které nemělo být nikdy natočeno. Hold první díl vynesl nějakých 40 miliónů dolarů, což je asi dostatečný důvod proč rychle spatlat další díl. Absolutně debilní děj, efekty, které stojí za prd, nic moc herecké výkony (tedy pokud tohle je ještě herectví),..... a mohl bych pokračovat dál. Moje hodnocení: jednoznačně ODPAD !!!! ()

dopita 

všechny recenze uživatele

No měla to bejt komedie, to jsem poznal. Jenže já se nebavil. Sice mě film nenaštval ani nezkazil náladu (jak to u mě většinou s takhle bídně hodnocenými filmy bývá), ale velmi nudil a hlavně pět minut po skončení filmu vůbec nedokážu říct, jak to dopadlo. Na filmu je navíc vidět, jak strašně levnej byl. ()

Reklama

icone odpad!

všechny recenze uživatele

Hodina a pol času svojho života, ktorú už nikdy nevrátim späť. Až príliš podobné Nekecaj a pádluj jednotke. Otrepané, otrepané, otrepané. Veľmi nepodarená komédia, ktorá ma pobavila možno raz. Už keď som uvidela tie šialené veveričky, vedela som, že to bude hrozné fiasko. Ale ku koncu filmu, to už prekonalo všetky hranice. Z tohto filmu mi bolo trápne aj za režiséra. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím mohu říci, že TAKHLE se NEMÁ dělat pokračování ŹÁDNÉHO filmu. První film nebyl žádný odvaz, ale to, co předvedli filmaři ve dvojce - no ffůůůj. Nedůvěryhodné, nereálné, místy silně trapné dílko, jehož jedinou snahou bylo přiživit se na prvním filmu a vyrazit z diváků nějaký peníz za návštěvu kina. Jediné, za co mohu dát hvězdičku, jsou docela hezké eko-aktivistky. Jinak bída a utrpení. ()

PetrGadi 

všechny recenze uživatele

Nevím, do jaké míry měly být postavy idioti a kde začíná idiocie scénáristy. V raftu je díra, takže do něj teče voda??? Raft se blíží k vodopádu, takže je nutné přestat pádlovat a začít vylévat vodu? Možná měla být ve filmu původně pramice:o)) Já vím, je to pitomý sequel, který je určený pro dvd, ale i tak. A "zápletka"? Lepší bych vymyslel během 5 minut. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)
  • Natáčení mnoha scén, které se odehrávali v přírodě, ve skutečnosti tvůrci filmovali v obrovském skladišti. (Skarface)
  • Když parta nakládá zavazadla do člunu, bere s sebou mimo jiné i dva soudky piva. V dalších záběrech na peřejích je v lodi ale už jen jeden. (Grid)

Reklama

Reklama