Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 dílů se Šimkem si Politické harašení udrželo přibližně stejnou úroveň jako předchozí pořad S politiky netančím. I tentokrát se pořad skládal ze tří pravidelných vstupů - úvodní dialog, následovala na střídačku "tetička ze Slovenska" nebo nová relace "Rádio Bubu" a nakonec scénky "máma s tátou", popř. jiná humorná scénka (důchodce u doktora, důchodce u voleb, student u maturity z politické situace). Po Šimkově odchodu šla kvalita pořadu výrazně dolů. Bubílková je možná schopná novinářka, ale humoristka ani v nejmenším. Absence baviče Šimkova formátu byla evidentní, Bubílková na to sama nestačila, nezachránila to ani starými, několikrát provařenými vtipy a někdejšími Šimkovými výroky. Moje hodnocení se tudíž vztahuje pouze na prvních 20 dílů z let 2001-2003. Další díly bez Šimka nehodnotím, to bych musel pár hvězdiček ubrat, což nechci. ()

Georginek 

všechny recenze uživatele

Totální nářez....dle zdejšího hodnocení se dá pochopit, že většina hodnotitelů jsou buď úplný hovada, nesledujou politiku, nebo žijou v jedný cimře bez voken a televize...... vlastně, televize je třeba - aby mohlo stádo koukat na Televizní Noviny na Nově, Ordinaci, Cesty domů, Superstar, Hlas a podobné čůrákoviny, že??? ()

Reklama

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Tak jasný, jako malej jsem ten humor moc nevnímal, i když jsem se občas zasmál, spíš to bylo pro mě takový nic moc. Teď co jsem starší a koukám na to při opakování, není chvilky kdy bych se nezasmál a to si to musím ještě vracet, protože se směju a neslyším co mluví dál. Ano, politické dění jsem nesledoval nikdy a ani nesleduji, ale občas se ke mě nějaké informace připletou, takže zhruba vím o co jde, avšak v tomto perfektním pojetí Zuzi Bubi a Šimka je to vtipné i tak. Teď jsem narazil na díl, kde parodují (tehdy) teoretický projev prezidenta Zemana a v tom smíchu si tak říkám, jestli ty věci opravdu tušili jak teď dopadnou.. ----- Prostě co dodat, neuvěřitelný humor, který je stále vtipný a aktuální. Tehdy byla TV Nova ještě výborná stanice co nabízela kvanta výborných pořadů. Pro toho kdo se rád směje, je toto jako dělané. Škoda jen, že je to tu tak slabě hodnocené (ostatně jako většina výborných pořadů/seriálů/filmů). Nenechte se odradit a nechte se nést výbroným humorem a příjemnou, pohodovou hudbou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší než předchozí S politiky netančím, ale to bylo dáno nejen přechodem z České televize na Novu, ale i pomalu se horšícím zdravotním stavem největšího „esa“ Miloslava Šimka. Já měl tohoto herce a baviče strašně rád a oceňuji, že si dokázal najít smysl pro humor a politickou satyru i v době, kdy na tom byl opravdu zle. Bohužel kvalita jednotlivých dílů tím trpěla, ale to nebyl jeho problém. Bubílkové postupně narostl solidní „rypák“ a začala být spíš trapná, než abych se u toho pochcal smíchy…. Pořád ale průměrný pořad… ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, přiblblé, bez vtipu, podané tak aby nejširší masy pochopily pointu politických vtipů... A jelikož je to politika a té by národ nemusel rozumnět, jsou vtipy opravdu jednoduché a podávané s vysvětlením.. . Pro mne je toto dno TV zábavy a smutný konec Miloslava Šimka, který v pochopitelné snaze jet dál a dělat nějakou svoji šou, zvolil formát, který jej pohřbil. O jeho kolegyni Bubílkové se raději nebudu zmiňovat. Škoda, že nezůstala doma někde na salaši... Její přemakepovaný zjev a ječivý hlas hned tak někde divák neuvidí. Naštěstí pro lid se některé díly v TV recyklují stále dokola a tak i když už nám vládnou jiní knedlíci má národ možnost tyto nevtipné rádobyvtipy sledovat znova a znova. Hvězda z úcty k panu Šimkovi, ale svrběl mne na klávesnici ODPAD ! * ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama