Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

neo93 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční film. Myslel jsem, že z toho vyjde něco jiného než slabší napodobenina Oka dravce. Ve výsledku to ale nebylo zas tak špatné, sice průměrné i s hlavním hrdinou, přesto dobré. Potěšila mě přítomnost Prahy a solidní tempo, především v první polovině tohoto snímku. ()

kapko 

všechny recenze uživatele

Film ktorý je aspoň trošku lepší ako ostatné filmy tejto doby. Chýba tu trochu už len dotiahnuť koniec a dá sa hovoriť o zaujímavom filme. Porovnať ho s inými filmami (napr. Oko dravca, Bourneovo ultimátum ) je ľachké. Ostatné filmi sú ovela lepšie. Ale to mu neuberá na kráse. Bere si s každého niečo. Je tu aj pekná výprava. Film sa odohráva v troch krajinách: Rusko, Thaisko, Česko. Herci pekne zvládli úlohy a nič film nekazí. Teraz ale poďme ku kritike. Chýba ako som už písal dotiahnuť koniec, lebo je dosť nejasný. Tak isto niektoré myšlienky vo filme nedávajú zmysel alebo sú nápadne nezmyselné. Ale odporúčam si ho pozrieť. ()

Reklama

peto580 

všechny recenze uživatele

Fakt ma to prekvapilo. Pozeral som to v TV a dokonca po slovensky (GRRR). Priznám sa že predtým som si pozrel recenzie a komentáre a nebol som moc nadšený. No výsledok bol prekvapivý. 4* pretože film si nezaslúži tak nízke hodnotenie. Malo to svoje chyby a medzery ale celkovo to vyznelo fakt na žánorový lepší priemer ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Východní křídlo. Hlavní automat......... Dostávat sms a podle nich vydělávat prachy je prostě pohoda. Druhá stránka věci je pak ten, kdo o prachy přichází. Bude prostě naštvanej. A další věc, kdo to vůbec posílá a bude za to něco chtít ? Děj se záhy zdramatizuje a toto napětí zůstává skoro po celou dobu snímku. CITÁT - To je ale šašek......... Přeskakování ze státu do státu má za následek i velkou část děje odehrávajícího se v Praze. Akčnější část se pak odehrává v Rusku. DIALOG - MAX PETERSON ( Shane West ) : Autoškola v FBI ? JOHN REED ( Ed Burns ) : Dětství v Brooklynu........... A finále se odehrává v USA. CITÁT - ......ti, co dají do počítače všechno a pak nad ním ztratí kontrolu ?......... Pohodový snímek s námětem, co by se mohlo stát, kdyby se vám zbláznil počítač a chtěl si žít svým vlastním myšlením. Ve filmu si zahrál i Ving Rhames jako Dave Grant. CITÁT - Nenechte se chytit........... ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Počáteční zábava a nápady se postupem času zvrhnou ve fatální imbecilitu, kdy už jen nevěřícně kroutíte hlavou nad tím co všechno tam ještě chtěli narvat a opět se to nepovedlo. To si vážně mysleli, že jsme tak hloupí, tak moc nacucaní všemi těmi amícskými výplachy, že u filmu povolíme vše bez zapřemýšlení...TAK TO NE!!! Chování postav v klíčových situacích, je naprosto a ultimátně labilní a ty pokusy o hlášky byly jak trhání chlupů ze zadku...prostě efekt k posrání. Už to nechci nikdy vidět!!! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)

Reklama

Reklama