Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Takáto znôška nezmyslov a imbecilných jednaní hrdinov sa len tak ľahko nevidí. Ako divák som tu bol za debila s inteligenciou lamy, ktorá je schopná zožrať všetko, čo scenáristov Eldersa a Nitsberga (aka skupinka Dementijev) napadlo počas užívania nejakého fetu pochybnej kvality. Gašparko Martin Sheen, večný cirkusant, ktorého účinkovanie dnes vopred určí kvalitu diela (od nuly po hnoj) a Shane West (hrať zle s výrazom retarda mu určite problémy nerobilo) poslali film ešte hlbšie ako hlboko. Keď posledne menovaný bol dva a pol metrovým Kingkongom v kasíne upozornený, že mobil v herni je zakázaný a on si aj tak vtrepe do ucha bluetooth headset veľkosti lopúchového listu so svetlom o čosi menším od policajného majáku, som začal tušiť, že toto na tri nemá a urazil som sa. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na prvy pohlad to vyzera ako nizkorozpoctova vykradacka filmu Eagle Eye. Akurat Echelon Conspiracy bol natoceny o par mesiacov skor, takze tazko obvinovat kto koho kopiruje, hlavne ked obidva filmy vykradaju kopu dalsich filmov. Tolko k originalite. Film sam o sebe funguje dost dobre, hlavne v prvej polovici je tempo zbesile a divak si ani nestihne vsimnut, niekolko logickych dier za minutu. V druhej polovici sa tempo zvolni, autori sa snazia pozliepat jednotlive dejove linie miestami az prilis horucou ihlou (pointa toho preco Rus hovoriaci po anglicky robi v Prahe taxikara a pritom sa vyzna v spickovej IT technike a nahodou stretne hlavneho hrdinu je neuveritelna)a koeficient zabavnosti pomaly klesa dole. Nastastie film skonci skor, takze nestihne klesnut do podpriemeru. Hlavny hrdina je dost sympaticky a herecky prejav Shane Westa mi pripominal Matthewa Perryho z Priatelov. Ving Rhames sa po dlhsej dobe objavil v slusnom filme a jeho postavicka je dost zabavna. A cameo vystup Richarda Nga bol necakany a velmi roztomily. Ak film nebudete brat prilis vazne, tak sa dostatocne zabavite. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela slušný film, ze kterého se zas tolik vytřískat nedalo a hlavní hrdina byl trošičku dement. Ale vesměs se na to dalo koukat pěkně a mělo to takovej ten klasickej dobrej konec, ze kterých mám v poslední době docela radost, protože takovejch klasickejch filmů se už tolik nevidí, na druhou stranu zas tak kvalitní nikdy nebyly, ale aspoň se na ně dobře koukalo. Ta myšlenka totiž není zlá, ale výsledek je docela okoukanej a ke konci už je to trošku dementní, ale mě to stejnak bavilo jako na začátku tak na konci, i to docela dobře uběhlo. Nic velkýho to není, ale rád jsem se na to kouknul. ()

Shaman1135 

všechny recenze uživatele

Tak na to pozerám, lebo bedňa proste nič iné neponúka a hovorím si: ten nápad som už videl a nebolo to tak dávno. A ten herec sa len podobal na Olyphanta. A ten film zdravil logiku len z rýchliku. A Ving Rhames to nemohol zachrániť. A hlavný hrdina je debil. A záver bol mimo. A moje hodnotenie je ešte mierne, ale tak mal som dobrú náladu. A na buduci týždeň bedňu nezapínam. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se dostane Maxi Petersonovi (Shane West) do ruky prototyp nového telefonu (mimochodem moc hezký telefonek), na který mu přichází velezajímavé zprávy (např. varování před pádem letadla nebo pobídka k výhodnému nákupu akcií) tak netuší, že se brzy stane (za pomoci agenta FBI Granta (Ving Rhames) a bývalého agenta Reeda (Edward Burnsem)) tím jediným, který může zabránit nově vyvinutému softwarového programu před napadením všech počítačů... Ač recenze nikterak Echelonovu konspiraci nešetří, mně se to moc líbilo. Samozřejmě, je nutné přivřít (všechny) oči před spoustou nelogičností, které film obsahuje (ale které sci-fi ne?). Na druhé straně, kdyby některý program dokázal analyzovat textové a mailové zprávy v reálném čase, tak se něčeho podobného můžeme kliďánko dočkat .. ale zpět k filmu. Shane West jako "já nic já muzikant" film moc nevytrhne, ale to s přehledem nahrazují Edward Burns s Vingem Rhamesem + oko mužského diváka určitě potěší Tamara Feldman, jako česká (??) agentka FBI. Trošku zklamalo závěrečné rozuzlení, ale ... kdo je dokonalý, že? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)

Reklama

Reklama