Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Nogard 

všechny recenze uživatele

Slušně řemeslně udělaný sci-fi špionsko konspirační thriller, který se hodí na domácí shlédnutí, do kina na něco takového chodit osobně považuji za zbytečnost. Je škoda, že ten konec je tak pitomě přehnaný a nelogický. Každopádně je to příjemná nenáročná zábava pro ty, kteří mají tento typ filmů rádi. U mne je tam jedna hvězdička navíc za Prahu, nemůžu si pomoct :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Echelon je ten typ filmu, ktorý sa hodí na večernú párty v byte, kde ho spoločne sledujete jedným očkom a zabávate sa na jeho záporoch. Napríklad že Burns, Rhames alebo Sheen už hrajú v každom béčku, že jeden ruský taxikár je šikovnejší hacker ako tisícky júes geekov v júes tajných službách a keď sa len tak prechádzate po Moskve, tak jedine na Červenom námestí. Aby sa zorientoval aj jednoduchý divák. A tak ďalej a tak podobne. Prípadne prečo tu potom nie je aj Kinsley. Bohužiaľ som film videl sám a tento pôžitok mi bol odoprený. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako z nízkorozpočtového očního důlku právě vypadlé Oko dravce (což je sám o sobě duplikát x desítek dalších filmů) s tragickým "vypadám skoro jako Timothy Olyphant" Westem. Ovšem i přes občasnou nechtěnou směšnost a béčkovost místy hraničící až s céčkovostí to ve výsledku není zase až tak úplně blbé. A navíc to solidně odsýpá, takže to na koukatelnou oddychovku jakž takž stačí. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

S filmem "OKO DRAVCE" tato hovadina nemá nic společného!!! Oko Dravce byl trhák a tohle je béčkový nudný odpad.ˇFilmových triků jako šafránů, akčních scén je možné napočítat na jedné ruce a ke všemu hlavní roli obsadili prasečím rypáčkem - Shanem Westem. Naprosto nudný a zbytečný film!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Film považuji za velice povedený. Líbí se mi zpracování a i přes některé nesrovnalosti, které se v ději vyskytovaly je toto dílo povedené a napínavé. Další pochvala náleží obsazení a hereckým výkonům, postavy byly věrné a sympatické. Hudba se taktéž velice povedla. A závěr skvělý. Jo a dalším plusem jsou nádherné záběry na Prahu 😍. Zůstává otázka: je globální sledování námětem filmů nebo i skutečnosti? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)

Reklama

Reklama