Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsem si vždycky vysněně představoval, jak jsem v soutěži a plním nějaké matematické nebo logické úkoly. Největší problém mi dělalo vymyslet, co bychom si každý z rodiny zvolili jako cenu. Auto, motorku, dovolenou? Bylo to dilema. Stejně nás ty svině nikdy nevybraly. Nyní už vím, že bychom se museli do soutěže nejprve přihlásit, a i tak, výhry jsou limitovány do 450 000,-. Pro mě za mala vcelku záživný pořad, ale jak už všichni víme, každá karta má svou odvrácenou stranu v zákulisí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Petr Svoboda vyráží s televizním štábem do terénu za rodinou Prasátkovic do Hovadic nad Jevišovkou. U branky ho vítá pes a za ním už jde táta Bonifác, který natáčecí štáb protáhne do domu, kde na pohovce sedí jeho sexy manželka, 36 letá Monika, sličná 19 letá dcera Lucie a pubertální syn Jarmil. Moderátor Svoboda usedá a povídá: " Prasátkovi, jsem rád, že vás konečně poznávám osobně. A abychom se vzájemně nezdržovali, tak mám pro vás hned úkol." "Dneska to bude felace mého mohutného pyje v limitu 30 vteřin až do vyvrcholení. Tak, která z vás si na to troufá?" "Jo, a mám tady sebou bývalou pornohvězdu, která vám předvede, jak se to má správně dělat. Však na to máte týden, aby to ve studiu klaplo a ceny byly vaše". "Moc se do toho neženete, tak úkol zadám Lucce." "Moniko, ty si to můžeš na mě vyzkoušet nanečisto. A když říkám na nečisto, tak myslím kurva na nečisto. Je to měsíc, co můj pyj naposledy přišel do kontaktu s vodou." Týden uběhl jako voda a Prasátkovic rodina dorazila do tv studia. Lucka, pohledná prsatá blondýnka, a maminka Monika, taktéž pohledná prsatá blondýnka, které vypadají spíše jako dvě sestry, než máma s dcerou, jsou připravené vyhrát a rty špulí už od svého domu. Svobodovy kalhoty jdou dolů a obě sají v limitu 30 vteřin, jak smyslů zbavené. Poslední tempo. Svoboda stříká a Prasátkovic rodina si za povedenou stereo-kuřbu po právu domů odváží jeep, tryskáč, jachtu, stavebnici Lego a Dobrou vodu na sto let zdarma, i v případě jaderného výbuchu. Taková tedy byla soutěž pro celou rodinu, která zanikla. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

Kindernay 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně říct proč, ale tehle pořad se mě nikdy nelíbil..asi z části i kvůli moderátorovi, který mě prostě nikdy nebyl sympatickej, ale i celkově se mě to nelíbilo..mám pocit, že jednou říkal ředitel Novy(už nevím,jestli ještě Železný nebo Dvořák), že zrovna tento pořad by na Nově dokázali udělat mnohem líp , a s tím plně souhlasím, myslím si, že tenhle formát by se dal udělat mnohem líp. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z méně tradičních televizních soutěží na veřejnoprávní České televizi. Zpočátku mě to zaujalo, bylo to originální a moderování Petra Svobody mi k tomu sedlo. S chutí jsem viděl několik dílů a představoval si, co bych si přál a co bych za to byl ochotný ještě udělat. Pokud se trefila sympatická rodina a měla zdařile vybrané úkoly, dokázala soutěž pobavit. Bohužel se mi celý originální koncept rychle přejedl a na poněkolikáté už to nebylo tak napínavé. Zvlášť s méně sympatickou rodinou, nebo s hloupými úkoly. ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je tuším jediný zábavný pořad, na který se v televizi dívám a myslím si, že je asi taky jeden z mála, který se dá sledovat. Baví mě především pro tu radost, když se podaří úkol splnit. A ty úkoly jsou často velmi zajímavé a nápadité. Vůbec nechápu, proč je pořad tak nízko hodnocený a proč je spojován s nějakou komunistickou minulostí (jsem taky pamětník). Poctivých 80%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama