Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Leleta 

všechny recenze uživatele

Kim a Aggie se vzájemně docela dobře doplňují, ale prim zkrátka hraje Kim. Tahle matróna na sebe dokáže upoutat pozornost křiklavě růžovým kostýmkem, v němž vypadá jako obří marshmallow, nebo gumovými rukavicemi s bílou kožešinkou. Pohled na ni, jak v takové parádě drhne toaletu, je vážně groteskní. Trapné jsou ale ty rádoby vážnější okamžiky, třeba když Aggie dodá nějaký vzorek zpod mikroskopu. Samozřejmě jde o laciný efekt na kamery. Bakterie se vyskytují v každé domácnosti, a kdyby jejich hrůzostrašný nadbytek měl člověka zabít, tak už to zřejmě udělal. A ten rychlodabing je fakt otravný. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Kto nezazil, nepochopi. Mala som tu cest navstivit par domacnosti priamo v Anglicku, specialne v Londyne a verte alebo nie, Briti (nemyslim vsetkych, ale je ich naozaj dost) su lenive neporiadne cunata, ktore nevaria, nestaraju sa o deti, zeru fastfoody, chlastaju a hlavne, radsej veci vyhodia, ako by ich mali upratat! Tato reality show vo mne vzbudovala hnus a zaroven som sa bavila, takze nemam dovod hodnotit nejako nizko... ()

Reklama

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že je tolik lidí, kteří mají doma skládku. Jako jo, není podstatný utírat prach 3x týdně, ale odhazovat po bytě odpadky??? No, kur*a drát! Tohle bych byla schopná pochopit jen u psychicky vyšinutých lidí, kteří přes svou chorobu tyhle věci vůbec nevnímají. A největší džouk je, jak se ta čuňata vždycky diví, že tekutý písek to dokáže vyčistit…úúú, to jsou objevy! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak čisto máte doma? To je přesnější překlad. A ne uklizeno. Není pochyb o tom, že tyhle pořady patří do speciálního balíčku pro každého žáka střední školy, aby se naučil doma nejen uklízet, ale i čistit. zde ještě české školství spí. Hádat se o peníze, pořád dokola, tak to ano, ale hledět si učení o potřebných věcech, tak to ne. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Nedobrovolně shlédnuto několik dílů. Čím vším se ještě budou lidi chlubit před kamerami? Fekáliemi? No, to už takový rozdíl nebude, vzhledem k detailům podělaných záchodových mis čištěných kartáčkem na zuby či plesnivým humusem pokrytých kuchyní v této reality show. A stejně tak na závěr budou vykřikovat, jak se jim změnil život k lepšímu. V tomto případě to není kvůli novému obýváku, ale proto, že je někdo donutil uklidit si kvartýr a teď je (tipuji tak měsíc, ale kéž bych se mýlil) smějí navštěvovat vnoučata. No budiž, proti gustu... Zajímavé snad ještě je, že se mezi zoufale línými, nepořádnými a nesoudnými lidmi s byty zanesenými svinstvem evidentně nevyskytují jen senilní starci, narkomani a bezdomovci (případně jejich kombinace), jak jsem se domníval, ale poměrně mladí lidé, pracující, někdy i s koníčky. Závěr: lehce poučné, dost nechutné a těžce trapné. Jako dokument bych to uvítal, jako zábavu nikoli. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama