Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty vzteklé komentáře. Mě to připadá jako zábavně naučný pořad, kdy fakt nehodnotím, nakolik je nepořádek naaranžovaný, ale spíš dobré rady na úklid. A už vůbec nerozumím nenávistnému hodnocení dvou hlavních protagonistek. Jaké příšery, dyliny...? Jsou to normální ženský v určitém věku. Chápu, že někteří diváci by tomu dali plný počet, kdyby tam uklízely dvě dvacítky v tangách, ale to by byl pořad s úplně jiným zaměřením. /26. 5. 11./ Pozdější řady - například z Ameriky - jsou o poznání horší. Rady na úklid jsou minimální, převažují rádoby vtipné komentáře a rozbírání toho, jací jsou lidé bordeláři a taky exhibicionistické kreace úklidových madam. ()

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě odporné nesympatické staré rašple v hlavní roli. Jedna má delší nehty, než ta druhá. Hlavní nástroj na uklízení jsou gumové rukavice s mega ozdobou, celou z peří a kamínky. Jejich nepřítel 30 let neuklízený bordel, fekálie, bakterie salmonely a dalšího ultra svinstva. To vše vysílané na Prima Love v poledne k obědu. Dobrou chuť. btw. scénka, kde blonďatá tlustá rašple setře prstem z dvou let nemytého hajzlu zaschlé hovno s pubickým ochlupením, ta byla mega.. škoda, že si ten prst neolízla, teprve pak by to dovedla k dokonalosti. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiteľný program. Mám dojem že dosť vecí v ňom je naaranžovaných, ale aj tak niektorí ľudia sú hovädá. Som terárista, takže v izbe mám pavúky, škorpióny, červy či šváby (nie však voľne pobehujúce po izbe xDD) tiež si nejak na 100% poriadok nepotrpím, takže niečo podobné by mohli točiť aj u mňa. V živote by som sa však nechválil tím aké som čuňe pred kamerami. Program podobný dokumentu o bezdomovcoch, či cigáňoch. Výpovedná, či vzdelávacia úroveň = nula = ODPAD! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Reality show, na kterou nikdy nezapomenu. Občas je dobré si uvědomit, že člověk nemusí být fanatik ve stylu Marie Kondo a žije v pohodě. A že skutečný bordel vypadá úplně jinak. Velmi praktické je uvědomit si, že jsou minimálně dva druhy problémů, které mohou způsobit totální kolaps domácnosti. Nekonečné hromadění, které lze provozovat jako čistý sklad, ale bydlení to není. A pak je samostatnou kategorií zasvinění bytu odpadem. Důvody pro rezignaci mohou být různé, ale u nás žádná televizní pohotovost nejezdí, takže se snažte nepřekročit hranici a budete v pohodě. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, o čem "Máte doma uklizeno?" vlastně je?!? O lidech, kteří se nedají nazvat ničím jiným než prasaty a ještě se tím de facto chlubí? O dvou nesympatičkých ženách, které se (krom toho, že jsou to pracantky od pohledu) úplně rozzáří, když mohou tato prasata ponižovat před kamerou? Nevím, ale na tohle je škoda času i peněž. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama