Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

candy_daze odpad!

všechny recenze uživatele

Nejnižší, nejtrapnější hromada sr*ček, kterou jsem za poslední dobu viděla. Vážně málokterý film mě dokázal takhle znechutit. Když to vezmu kolem a kolem bez mých citových výlevů, je to podprůměrný film a špatná komedie, která je navíc dementně zahraná. Tomu, kdo napsal scénář mám sto chutí udělat strašlivý, ale opravdu strašlivý věci. Ještě horší možná kamarádovi, kterýžmi tohle vrcholné dílo americké kinematografie podstrčil. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Totální a naprostá hovadina. Jenže tohle nebyla taková ta totální a naprostá hovadina typu Ali G, Van Wilder, Waiting nebo The House Bunny, u které jsem se válel smíchy po zemi a bavil naprostou zhovadilostí tvůrců, tohle byla prostě nuda s asi 2 dobrými nápady (jednak při blowjobu od epileptičky pustit stroboskop a pak Horsedick.MPEG a jeho videa:). Takový ten film, kterému dáte 20%, což znamená, že jste se u něj nebavili až tak, abyste to ve vás po shlédnutí aspoň něco zanechalo, ale zase to nebyla ani až taková hovadina, aby se na to stálo podívat právě proto, že je to taková hovadina (jako třeba Beowulf a Grendel nebo Playgirls). ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Otrepane klise se zde stava opet hlavnim hrdinou. Pribeh, postavy a bohuzel se to neobejde bez fekalniho humoru :-( Ovsem pribeh je trochu vygradovany k absurdite a silenosti coz je v tomto snimku jedine ku prospechu a dava to filmu trosku vyhybku od ostatnich filmu tohoto zanru, ale opravdu jen malou. Byt vetsi a zbavit se hollywoodskeho pubertackeho klise, bylo by to epesnejsi. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to velmi, protože na film jsem se jako fanda Playboye těšil. Je tu hodně šílených situací jako ta věc s vidličkou a záchvatem, ta s neovladatelným svěračem, ta s prostitutkou, která proletí oknem v autobuse (mimochodem výraz Trevora Moorea mě hodně dlouho bavil :) ), nebo ta s pejskem a šampáňem, také se zde objeví i šéf a zakladatel časopisu Hugh Hefner, který zde je jak jinak, než gentleman. Opravdu šílená komedie, kterou si bohužel v ČR díky distributorům neužijeme. No ale mě můj nedokonalý PPV rip stači. :) ()

zorrra 

všechny recenze uživatele

Je to totálna kravina, ale na niektorých scénkach som sa tak nasmiala, že keď si spomeniem na dievča v buse, ako vypadne, tak ma až bolí brucho :-DDD Nečakajte žiadnu kvalitu a veľa ľudí tento film odsúdilo, že je trápny a neviem čo, ale poviem vám, niektoré scénky nenájdete v žiadnej inej dobrej komédii. Na taký oničom deň, keď sa vám nechce nad ničím rozmýšľať, je tento film ako stvorený. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno