Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Místo postav tu máme karikatury, takže sranda je vydřená jako kolena, která, ať už z jakéhokoliv důvodu, klečela dlouho na písku. Ve skutečnosti je to spíš smutné. ____ Copak, písečné pláže i moře jsou ve filmu moc hezké, ale to už je lepší sledovat nějaký dokument National Geographic, protože tam vás nebude otravovat čtveřice manželských (většinou) párů, z nichž jednomu každému byste nejradši jednu vrazili. /12. 2. 15./ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další špatná ukázka toho, jak je Vince Vaughn špatným hercem a jak si vybírá filmy, kde v podstatě nemusí nic hrát. Pořád to samé - špatné vtipy, skvělí herci, hrozné postavy, zajímavé a nevyužité nápady. Nezachrání to ta spousta herců. Něco podobného už nechci znovu zakusit. Stejně asi ale budu muset s podobnými filmy... ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Stupidní, plné klišé, naprosto nereálné × krásná příroda, Jean Reno. A ten tam hrál takovýho divnýho pána. Vlastně vůbec netuším, o čem ten film byl. Navíc takhle to v životě vůbec nechodí. A asi proto to byla takový pohádka. Příroda teda perfektní, tam bych si dovolenou představit vážně uměla. Film, který snad ani vidět nemusíte. Ta scéna s těma žralokama, to bylo jako co?! ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Americká klasika .. v tom horším slova smyslu. Nesympatiční sádelnatí amíci bez špetky smyslu pro humor mají sexy manželky, kupu rodinných problémů, o kterých vědí či na ně později vybafnou, ale bychom to zároveň nějak vyrovnali, tak řekněme, že mají pořádně nadité peněženky prašulema. To se to pak jezdí na dovolenou jak z pohlednic. Sakra, vždyť tohle nemá s realitou nic společného .. tohle není pro nás Jugoslávie : ) Kdyby se tam na tý filmový rekreaci člověk s nima aspoň trochu pousmál, jenže je to nuda. Pozitiva se hledají těžko, člověk se může maximálně kochat tou krásně azurovou vodou, chatkama na pláži a pískem, který všem určitě lezl i za trenky. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hollywood v plnej kráse... či skôr ohavnosti! Neambiciózny film, ktorý nie je vtipný, romantika zúfalo neuveriteľná a pocit sprevádzajúci jeho sledovanie je k posraniu neutrálny. Ale žeby tento snímok vznikol pre diváka? ALE KDE! Dobre zafinancovaná dovolenka pre filmový štáb na jednom z najkrajších miest na svete? ČO INÉ?! A to Vaughn, Favreau, Bateman a ostatní (hádam len s výnimkou J. Rena) ani zďaleka nemajú toho za sebou toľko, aby im takéto zaobchádzanie patrilo. To už v tom holomúde fakt nikto nemá trochu súdnosti? 1 hvízdu si neodpustím, lebo sa mi naozaj pekne pozeralo na krásu krajiny, kam sa nikdy v živote nedostanem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)

Reklama

Reklama