Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

greetchen 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení znělo slibně, těšila jsem se hlavně na Vince Vaughna, ale jsem vážně zklamaná. Romantika pražádná, humor bídný, herecké výkony slabé. Zápletka je průhledná a vtipy předvídatelné, a přitom se z toho dalo vykřesat mnohem víc. Jedna hvězdička je za pár světlých vtipných okamžiků (učitel jógy, dítě na záchodě), druhá za ty parádní exteriéry. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já se těšila na vtipný film se sympatickými herci a ono to bylo otravné, zoufale nevtipné a hodně nereálné. Určitě se problémy v několikaletém manželství vyřeší za týden jenom tím, že budete dírou v podlaze čučet na rybky v moři, na hubené holky nebo na toho svalnatýho troubu. Bylo to strašně hloupý! To neni ani film na nedělní odpoledne, to je film na přetrpění a pak už nikdy více... ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hollywood v plnej kráse... či skôr ohavnosti! Neambiciózny film, ktorý nie je vtipný, romantika zúfalo neuveriteľná a pocit sprevádzajúci jeho sledovanie je k posraniu neutrálny. Ale žeby tento snímok vznikol pre diváka? ALE KDE! Dobre zafinancovaná dovolenka pre filmový štáb na jednom z najkrajších miest na svete? ČO INÉ?! A to Vaughn, Favreau, Bateman a ostatní (hádam len s výnimkou J. Rena) ani zďaleka nemajú toho za sebou toľko, aby im takéto zaobchádzanie patrilo. To už v tom holomúde fakt nikto nemá trochu súdnosti? 1 hvízdu si neodpustím, lebo sa mi naozaj pekne pozeralo na krásu krajiny, kam sa nikdy v živote nedostanem. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Taky bych si chtěl za několik set tisíc dolarů natočit rádoby komedii na nádherném ostrově. Škoda jen, že celý filmový ansábl jaksi zapomněl bavit diváky. Neuvěřitelná nuda, která čouhá z každé minuty filmu, včetně každé scény s Jeanem Reno, který se spíše ztrapnil. A scénka za titulky na závěr filmu slabotu filmu jen potvrzuje. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

dajme tomu,ze to mozem nazvat oddychovka... ale skor by som to nazval strata casu... priroda prekrasna, ale inak nic... Vaugh a Bateman toho prave vela nezahrali, zeny uz duplom nie... na par absurdnostiach som sa celkom zasmial, no celkovy dojem nic moc... sceny s instruktorom jogy boli fajn, ale najlepsi z celeho filmu bol aj tak krpec v obchode :) 5/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)

Reklama

Reklama