Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Vyloženě proprcaný potenciál, podobně jako u Apatowových Komiků. Herecké obsazení diváka terorizuje svými příšernými výkony (nejhorší je ta laciná kopie Setha Rogena) a snímku nepřidá ani častý výskyt naprosto křečovitých scén s humorem dementní úrovně (pošahaná rodina hlavního hrdiny, ex-přítel hlavní hrdinky, holení koulí, zbytečné nadužívání vulgarismů). Je to sice ostřejší komedie, ale pořád jen pro děcka. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko. Občas jsem se některým situacím smál dost nahlas, především u návštěvy Molly a u většiny hlášek Stainera. Kirk a Molly k sobě jako pár náramně sedí a jejich sbližování jsem opravdu věřil, což je pro romantický film nejpodstatnější. Škoda jen toho obligátního průseru romanťáků - vždycky se musí něco po..., aby se mělo co napravovat. V tomto případě však náprava stojí za to (viz "fuck you" scéna v letadle). ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie, která překvapivě odolává svodům trapnosti a takticky je obchází. Když už přece jen malinko podlehne, tak je tu super sympatická dvojka Jay Baruchel (můj první film s ním) a Alice Eve (můj druhý film s ní), která to ustojí a ještě jim ten jejich nesourodý vztah divák tak nějak přeje. Nejen ústřední pár, ale i Baruchelova svérázná rodinka, včetně jeho přítelkyně Marnie a také jeho dobromyslní kámoši se starají zhusta o vtipnou stránku filmu. Když už se zdá, že o krásku Alice Eve bude soupeřit její bývalý přítel Cam, tak se film tomu šikovně vzepře a vyhne se tomuto klišoidnímu nešvaru velmi obratně. Baruchel a Eve jsou ve svých rolích uvěřitelní. Jemu chybí sebevědomí a podle bodování ve filmu je klasická "pětka" a ona je dokonale sexy a tím je automaticky "desítka" a to znamená, že on na ni nemá ani omylem (a nejde jen o fyzický vzhled), ale zdání klame, a i podle tohoto filmu se sebevětší kráska dá v pohodě sbalit troubovitým klukem Film může fungovat současně tak trochu i jako návod pro ty jedince, kteří si myslí, že na nějakou dívku svých snů prostě nemají. Na tuhle nemám je příjemná komedie se solidní porcí (netrapných) a velmi roztomilých gagů, s obstojnou dávkou originality, co se týče pojetí jednotlivých postav a vývoje příběhu, a se sexy Britkou Alice Eve navrch. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ale tak milá komedie o loservi, co sbalí pěknou fešandu. Musím říct, že například od filmů "Švihák iťák", "Kuffs" a jiných podobných s námětem, že trapný outsider sbalí pěknou kočku, nebo se stane slavným apod., tenhle balík byl docela sympatický a mile roztržitý. Dobře se na to koukalo a řekla bych, že je to milý film na sobotní dopoledne :) ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Asi týden jsem chodil kolem prodejny DVD, kde jsem uviděl právě tento film, na jehož obalu bylo napsáno: "nejzábavnější komedie od dob Pařby ve Vegas". Nakonec mi tento popisek nedal a film jsem si pořídil, což byla osudová chyba, za kterou bych si sešlehal xicht bičem. Ano je to tak, fanouškům se omlouvám za svuj postižený smysl pro humor, ale já se vážně nebavil. Romantika v tom smyslu, že jsou všichni schopni vybombardovat půl města jen, aby dostali svého kamaráda k jeho lásce. Tohle mě mělo jako zaujmout? a ten "humor"? jak vystřižený ze stejně trapných prciček. Devon bez problémů oholí Kirkovi koule jako by se nechumelilo, pejsek, kterému šmakuje ejakulát atd. atd. Trapné, naivní, dětinské, hloupé... prostě shit. Příště si budu dávat velký pozor. 0,5% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama