Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Romantický

Oblíbené filmy (10)

Na tuhle nemám

Na tuhle nemám (2010)

Z mýho pohledu jedna z nejlepších romantických komedii v poslední době. Vážně mě příběh zaujal. Humor zde vážně nechybý a né jednou jsem se u filmu pěkně zasmál. Herecky si stěžovat také nemůžu, Alice Eve je vážně krásná ženská a roztomilost ve filmu jsem jí také věřil. Výborně zvolený soundtrack. Pro mě tento film jedno velké překvapení. Doporučují pro zpříjemnění dne. (9/10)

Hrdinové a zbabělci

Hrdinové a zbabělci (2007)

jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl a snad i vidět můžu.. né podle hereckých výkonů, podle akce atd. ale podle skutečného reálného příběhu, který si spousta lidí ani neumí představit... a přitom se týká nás všech... tenhle film nám ukazuje takovou skutečnost jaká je a my jsme slepí a tuhle skutečnost nechceme vidět.. raději před ní zavíráme oči, než kdyby jsme o ní začali přemýšlet a pozastavili se nad svými čini.. že lze něco změnit ale je nutné začít u sebe... spousta lidí z nás máme v sobě spoustu sobeckosti činů a pohody, což jsou podle mého ty nejhorší vlastnosti člověka... tenhle film, ve mě vyvolává tolik emocí, že to ani nejde popsat.. proto nelze dát jinak než (10*/10) řeknu pouze jedno ZAPŘEMÝŠLEJME a pozastavme se nad těmito problémy a především nad námi samými

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

tento film poukazuje na zkaženou a ovlivněnou moderní mláděž, která má jako svoje koníčky a hobby si navzájem něco dokazovat.. avšak je zde krásně znázorněno, jak tohle vše může špatně dopadnout.. když se člověk probere a uvědomí si spoustu věci, které dříve nechápal.. musím k tomuhlen filmu říct jedině Bravo ;) je to moje srdeční záležitost a snad nejoblíbenější film proto nemůžu jinak než (10/10)

Miluj mě, prosím

Miluj mě, prosím (2004)

tak tenhle film, je moje srdeční záležitost, výborná zápletka, člověka film úplně pohltí a říká si kdy už konečně s Lisou se potkají... a konec no to je podívaná pro každé romantické oko... obohacená konečná scéna o skladbu The scientist od Coldplay podle mě jedna z nejhezčích emotivních romantických scén vůbec... sám na tuhle píseň mám svoje vzpomínky a díky ní je ta tahle emotivní scéna jen dogradována a posunuta o level výše.. člověku ukápne slza ;) takových filmů by mělo být více (10/10)

Bláznivá, zatracená láska

Bláznivá, zatracená láska (2011)

není ten styl filmu vymyšleného formátu... tato situace se klidně může stát každému z nás a v dnešní době je to čím dál častější... myslím, že takových filmů jako je ten to by mělo vznikat víc... ukázat lidem, kteří o někoho přišli, že je důvod jít dál a, že v životě je spousta krásy ;) velmi dobře provedená komedie z realistického prostředí.. výběr herců se také zdařil jsou velmi sympatičtí... a hlavně scéna s písní Hřišného tance mě velmi překvapila a potěšila takže dávám (10/10)