Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že keď má rom-com dobre napísané hlavné postavy a medzi ich (extrémne sympatickými) predstaviteľmi to správne iskrí, nevšimnete si ani zúfalo stereotypný scenár, ktorý mnoho vedľajších motívov len tak nahodí a trestuhodne zahodí. V podstate ide o sériu skečov, z ktorých niektoré sú vydarené menej ("jizz in my pants"), tie ostatné sú ale nehorázne zábavné (rozlúčkový prejav v lietadle a to, čo nasleduje, je možno najvtipnejšia scéna roku). Uvedomujem si, aký je ten film zle napísaný, ale bavil som sa tak fantasticky, že nemôžem dať nižšie hodnotenie. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko. Občas jsem se některým situacím smál dost nahlas, především u návštěvy Molly a u většiny hlášek Stainera. Kirk a Molly k sobě jako pár náramně sedí a jejich sbližování jsem opravdu věřil, což je pro romantický film nejpodstatnější. Škoda jen toho obligátního průseru romanťáků - vždycky se musí něco po..., aby se mělo co napravovat. V tomto případě však náprava stojí za to (viz "fuck you" scéna v letadle). ()

Reklama

iwigirl 

všechny recenze uživatele

Naivní jednoduchoučká komedie obsahující spoustu stupidních scén typu "zastavení startujícího letadla, protože on je vevnitř (s nesprávnou holkou), ona venku a uvědomili si, že se hrozně moc milují". Hlavní hrdina je takové ucho, že ani v nejdivočejších snech nejsem ochotna uvěřit tomu, že by s ním chodila taková kost. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.7/10] | me: Tento príbeh sme tu už mali najmenej tisíckrát. Toto prevedenie je ale úplne pohodové práve tým, že sa nejedná o typickú Loser-gets-a-hot-girl comedy. Hlavný hrdina síce nie je žiaden borec, ale ani žiaden super-sralo. Je to obyčajný týpek, ktorý si to uvedomuje a ... v tomto duchu sa odohráva celá story, ktorá je nenásilná a príjemná. Samozrejme, že sa nejedná o real-life-experience, ale určite sa na to lepšie pozerá ako na už obohrané typické loser-movies. Tento film nespadá do tradičných koľají prehnaných fórov ako typovo rovnaké kusy a tým pádom sa stáva zaujímavejším. Celkom dobre som sa pobavil. (3 a pol *) ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celé to je neuvěřitelně předimenzované, hlavní hrdina není looooser, on je prostě hyper-ultra-giga-looooooooooser, jeho vyvolená femme fatale je opravdu čistá "desítka z deseti" (možná i jedenácka), jeho kámoši (bože, kdo by je nechtěl mít) jsou fakt ujetý a úplně mimo, bývalá přítelkyně je fakt "bitch" a jeho rodina je zcela "weird", některé situace jsou tak absurdní, že jim člověk těžko může uvěřit, NICMÉNĚ to nějakým podezřelým a strašidelným způsobem funguje a člověk se u toho opravdu pobaví :-) Takhle jsme se nenasmál u romantické komedie od mých zamilovaných "Kopaček". Nevím jak je to možné, ale opravdu děsivá zábava s velmi půvabnou Alice Eve. 8/10 (2 body dolů za scénu s holením víte čeho..., to bylo peklo, ALE bod nahoru za soundtrack_James Morrison na konci potěšil a bod nahoru za bodový systém, který mne vždy potěší a pobaví ) :-D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama