Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celé to je neuvěřitelně předimenzované, hlavní hrdina není looooser, on je prostě hyper-ultra-giga-looooooooooser, jeho vyvolená femme fatale je opravdu čistá "desítka z deseti" (možná i jedenácka), jeho kámoši (bože, kdo by je nechtěl mít) jsou fakt ujetý a úplně mimo, bývalá přítelkyně je fakt "bitch" a jeho rodina je zcela "weird", některé situace jsou tak absurdní, že jim člověk těžko může uvěřit, NICMÉNĚ to nějakým podezřelým a strašidelným způsobem funguje a člověk se u toho opravdu pobaví :-) Takhle jsme se nenasmál u romantické komedie od mých zamilovaných "Kopaček". Nevím jak je to možné, ale opravdu děsivá zábava s velmi půvabnou Alice Eve. 8/10 (2 body dolů za scénu s holením víte čeho..., to bylo peklo, ALE bod nahoru za soundtrack_James Morrison na konci potěšil a bod nahoru za bodový systém, který mne vždy potěší a pobaví ) :-D ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Zajímavé na tomto filmu je to, že ačkoliv je tématem teenagerovský, slouží spíše pro zkrachovalce nad dvacet let. Tématem je dost neoriginální, pokud to mám převest do zjednodušené podoby, pak je to asi takhle. Kluk je nemožný, holka je skvělá, on jí chce šukat, ona ho chce šukat, ale on se bojí, že tak dobrou holku nebude umět ošukat, ačkoliv už něco našukáno má. O tomhle je tato komedie, je pouze vyplněna trochou vaty, která občas zafunguje, občas totálně propadne. Proto je to vata čistě průměrná a díky tomu je průměrný celý tento film. 60% 14.08. 2010 ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie, která překvapivě odolává svodům trapnosti a takticky je obchází. Když už přece jen malinko podlehne, tak je tu super sympatická dvojka Jay Baruchel (můj první film s ním) a Alice Eve (můj druhý film s ní), která to ustojí a ještě jim ten jejich nesourodý vztah divák tak nějak přeje. Nejen ústřední pár, ale i Baruchelova svérázná rodinka, včetně jeho přítelkyně Marnie a také jeho dobromyslní kámoši se starají zhusta o vtipnou stránku filmu. Když už se zdá, že o krásku Alice Eve bude soupeřit její bývalý přítel Cam, tak se film tomu šikovně vzepře a vyhne se tomuto klišoidnímu nešvaru velmi obratně. Baruchel a Eve jsou ve svých rolích uvěřitelní. Jemu chybí sebevědomí a podle bodování ve filmu je klasická "pětka" a ona je dokonale sexy a tím je automaticky "desítka" a to znamená, že on na ni nemá ani omylem (a nejde jen o fyzický vzhled), ale zdání klame, a i podle tohoto filmu se sebevětší kráska dá v pohodě sbalit troubovitým klukem Film může fungovat současně tak trochu i jako návod pro ty jedince, kteří si myslí, že na nějakou dívku svých snů prostě nemají. Na tuhle nemám je příjemná komedie se solidní porcí (netrapných) a velmi roztomilých gagů, s obstojnou dávkou originality, co se týče pojetí jednotlivých postav a vývoje příběhu, a se sexy Britkou Alice Eve navrch. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

I sebešerednější loser může mít tu nejkrásnější holku pod sluncem - tedy pokud je vtipný, bystrý nebo alespoň dostatečně drzý. Kirk je však totálně hodňounký ňoumíček se sebevědomím svědomitě sraženým pod bod mrazu a humorem natolik křečovitým, že o jeho roztomilosti snad ani nemůže být řeč. Přestože mne, jako vybraný zástupce mužského plemene, nekonečně štval, tak mne patrně chlapská solidarita donutila fandit jeho snahám a chlapáckým přiznáním předčasné ejakulace si mne nakonec i získal. Přesto je tahle romantická komedie jen značně nevyváženým průměrem žánru. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dalo se, ale čekala jsem další sexbombu od vedle a to se nekonalo, Sexbomba měla lepší herce, byla zábavnější a hlavně měla v hlavní roli opravdu sexbombu, což Alice Eve není, jen další holka od vedle a další průměrná komedie, která mě vyloženě nezklamala, ty necelý dvě hodiny utekly rychle a docela jsem se bavila, ale ničím mě nenadchla a nepřekvapila... Od úvodních titulků naprosto předvídatelná záležitost pro každého, kdo už předtím alespoň jednu romantickou komedii viděl. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama