Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dalo se, ale čekala jsem další sexbombu od vedle a to se nekonalo, Sexbomba měla lepší herce, byla zábavnější a hlavně měla v hlavní roli opravdu sexbombu, což Alice Eve není, jen další holka od vedle a další průměrná komedie, která mě vyloženě nezklamala, ty necelý dvě hodiny utekly rychle a docela jsem se bavila, ale ničím mě nenadchla a nepřekvapila... Od úvodních titulků naprosto předvídatelná záležitost pro každého, kdo už předtím alespoň jednu romantickou komedii viděl. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu vyčpělá a hodně klišovitá romantická komedie o looserovi, jenž k pricezně přišel. Příjemná je nepřítomnost amerického fekálního humoru, už méně příjemná je nepřítomnost ( téměř, proto 2 hvězdy) humoru vůbec. Pár gagů je ale přece jen zdařilých a Alici Eve, i když neumí moc hrát, to aspoň sluší. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celé to je neuvěřitelně předimenzované, hlavní hrdina není looooser, on je prostě hyper-ultra-giga-looooooooooser, jeho vyvolená femme fatale je opravdu čistá "desítka z deseti" (možná i jedenácka), jeho kámoši (bože, kdo by je nechtěl mít) jsou fakt ujetý a úplně mimo, bývalá přítelkyně je fakt "bitch" a jeho rodina je zcela "weird", některé situace jsou tak absurdní, že jim člověk těžko může uvěřit, NICMÉNĚ to nějakým podezřelým a strašidelným způsobem funguje a člověk se u toho opravdu pobaví :-) Takhle jsme se nenasmál u romantické komedie od mých zamilovaných "Kopaček". Nevím jak je to možné, ale opravdu děsivá zábava s velmi půvabnou Alice Eve. 8/10 (2 body dolů za scénu s holením víte čeho..., to bylo peklo, ALE bod nahoru za soundtrack_James Morrison na konci potěšil a bod nahoru za bodový systém, který mne vždy potěší a pobaví ) :-D ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Přes klasické schéma (kdo by také chtěl po romantické komedii, aby ho měnila) velmi originální a především zábavné. Disfunkční rodinka, banda ulítlých kámošů, looser a kočka, ona není sranda natočit komedii u které se upřímně smějete, už jsme viděli prakticky vše, ale zde některé hlášky trhají koule a to chválím. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je to nádherná představa, že průměrný mladík začne chodit s dokonalou holkou. Snílek řekne, že tohle je možné i v reálu, člověk stojící nohama pevně na zemi řekne, že takové štěstí může mít tak možná jeden z milionu, a skeptik řekne, že zázraky se nestávají. Nelze konstatovat, kdo z nich by měl pravdu, to totiž záleží na tom, do jaké kategorie se řadíte. Já se řadím do první kategorie a díky tomu jsem si tuhle romantickou komedii vychutnal na maximum a musím říci, že už dlouho jsem u tohoto žánru nebyl takhle nadšený. K filmu nemám ani jednu výhradu, užíval jsem si to po celou dobu a přál jsem si, ať tenhle úžasný film nekončí, protože takhle svěží a příjemnou romantickou komedii mám šanci vidět málokdy. Mimochodem, Jay Baruchel mi vůbec nepřipadal jako loser, naopak ho řadím k těm sympatičtějším hercům, ale to je vlastně úplně jedno, protože v mém případě film splnil účel a já si to celé užíval a neskutečně jsem se bavil, obzvláště scéna v letadle, kdy hlavní hrdina řekne všem z rodiny co si o nich myslí a následně je nucen si zase mezi ně sednout je jednou z nejvtipnějších scén, které jsem kdy měl možnost ve filmu vidět. Tenhle film mě zkrátka přenesl do úplně jiné dimenze a díky němu jsem nevnímal čas ani nic jiného kolem a jen si ten příběh užíval. A proto nemohu jinak, než tomuto filmu jako jedné z mála mnou viděných romantických komedií udělit maximální hodnocení v podobě pěti hvězd. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama