Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Alice Eve jede Sexy ve filmu jak čip.

Sexystické scénky sakumprdum 17min. ! 

moncoe

moncoe (hodnocení, recenze)

Schválně, všiml si někdo české stopy v tomhle filmu? Vyskytuje se tam jen okamžik, ale je tam...

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Nečakal som, že to bude až taký dobrý film... myslel som si, že to bude priemerná komédia, ale prekvapilo ma to atmosférou aj hláškami a gagmi :-)) hodnotím to ako veľmi dobrú komédiu... takže dávam 4* a mimochodom pre tých čo si myslia, že to v živote neni možné, nebol by som až taký skeptický ;-)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama