Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

viperblade 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou přišel Jim Field Smith za dvěma scénáristy a říká: "Poslyšte, hoši. Pojďme natočit originální romantickou komedii o tom, jak je jeden kluk protivnej, jako by měl každou chvíli dostat menzes a jak se náhodou potká s holkou, která je pro něj prostě perfektní. Samozřejmě to bude mít nějaký ty zvraty, ale musí to být originální, takže ty zvraty uděláme takové, aby si všichni řekli "Co to do prdele dělají!?" no a pak tam bude ten moment uvědomění si, že jsou si vlastně souzeni. Ale jinak to musí být originální! Tak co, plácnem si, kluci?" Podle mě takhle nějak vznikl celý tenhle snímek. Prvních zhruba dvacet minut bylo urážkou pro všechny rozumně uvažující lidi. Pak zčistajasna se to zlepšilo a já začal zapomínat na všechny ty chyby a už jsem málem sahal po vyšším hodnocení, když najednou přišel ten zlomový bod a oni se rozešli. Ale tady nejde o to, že se rozešli, ale JAK se rozešli. Nebudu nic prozrazovat, podívejte se sami, nicméně hloupější věc jsem už zatraceně dlouho neviděl. Je fakt, že naštěstí i závěr je lepší (scéna v letadle je super) ale to je tak vše. Jednoduše řečeno, točit film o tom, že Alice Eve je tutová desítka má smysl, pokud jí k tomu dáte lepšího chlapa a scénář. Za nějaké ty povedené scény dávám tři hvězdy, ale pochybuju, že bych měl někdy touhu si tohle ještě jednou pustit. Nicméně jednou, pokud překousnete všechny ty blbosti, to není zas tak špatné. 50 %. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko. Občas jsem se některým situacím smál dost nahlas, především u návštěvy Molly a u většiny hlášek Stainera. Kirk a Molly k sobě jako pár náramně sedí a jejich sbližování jsem opravdu věřil, což je pro romantický film nejpodstatnější. Škoda jen toho obligátního průseru romanťáků - vždycky se musí něco po..., aby se mělo co napravovat. V tomto případě však náprava stojí za to (viz "fuck you" scéna v letadle). ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mile naivní zápletka o lásce superkočky k průměrnému klukovi je potopená občasným nechutným fórkem, nenápaditým dějem a celkovou přepísknutostí - v příběhu totiž nevystupují postavy, ale karikatury. Není nijak zdůvodněné, proč se krasavice zabouchne do všedního kluka. Měl by být aspoň milý, zábavný, vtipný nebo zajímavý, jenomže nic z toho on není. Jejich hádka, která musí zákonitě přijít, aby zatím nepříliš dramatický děj nějak popohnala, je vykonstruovaná, což ale jinak dobře zapadá mezi ostatními mizerně napsanými dialogy. Aspoň, že závěrečná scéna setkání na letišti trochu zpřevracela schémata, za jakých se obvykle v romantických komediích odehrává. Ale celkově je to slabé. /5. 5. 13./ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně příjemná a svěží romantická komedie, kde je největším kladem chemie hlavního páru. Mezi Baruchelem a Alicí Eve to fakt funguje a jejich role jsou výborně napsané, sympatické a člověk jim fandí. Navíc, on tentokrát není ten trapnej looser, který chce sbalit tu největší kočku a ona ho nechce. Tentokrát to zkouší spíš ona na něj a on se jenom nestačí divit. To mi přišlo oproti ostatní romanťárnám podobnýho ranku docela osvěžující. Vedlejší postavy jsou fajn, citace z Disneyeho filmů potěší a humor je až na jednu scénu velice vkusný a vtipný. Navíc to rychle uteče a já se k filmu klidně ještě aspoň jednou rád vrátím. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dalo se, ale čekala jsem další sexbombu od vedle a to se nekonalo, Sexbomba měla lepší herce, byla zábavnější a hlavně měla v hlavní roli opravdu sexbombu, což Alice Eve není, jen další holka od vedle a další průměrná komedie, která mě vyloženě nezklamala, ty necelý dvě hodiny utekly rychle a docela jsem se bavila, ale ničím mě nenadchla a nepřekvapila... Od úvodních titulků naprosto předvídatelná záležitost pro každého, kdo už předtím alespoň jednu romantickou komedii viděl. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama