Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten kluk je už na plakátu nepříjemnej jak ostnatej drát v prdeli. Proto docela chápu, že na Alici Eve neměl. Vždyť ta holka je fakt neskutečná. Desítka bez problémů. Snad jí ale to její věčný vychvalování ve filmu nezvedlo ego, protože holky s velkým egem jsou občas to nejhorší, co chlapa může za život potkat. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut bylo velmi slibných, něco mi v tu dobu říkalo, že se bude jednat o originálně vtipnou komedii. Ale pak tempo začalo upadat, hlášky a vtipy už nebyly moc vtipné a začalo se to zvrhávat v další komedii pro mladý lidi, která ničím nepředčí ty ostatní. Navíc hlavní hrdina byl hroznej ňouma, neuměl se ani pořádně vyjádřit a jako herec mi přišel i dost nesympatický. Závěrečná scéna, kdy před vzletem letadla "vyfakuje" všechny, včetně svého táty, mě teda hodně rozesmála, ale pak přišel klasický klišé happy end a bylo po filmu. Sečteno podtrženo - 60% // (28.8.2021) NETFLIX - O 10 let později...V angličtině mi to přišlo o chlup lepší. Nicméně hlavní herec je se svym ňoumovským projevem pořád těžce stravitelný. Ale i tak jsem si dnes příjemně zavzpomínal. 65% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání naprosto nereálná komedie mimoňským Jayem Baruchelem a opulentní Alice Eve. Bod dolů za naprosto tragický naprosto ničím nepřekvapující žánrových klišé vyjímající závěr, ale jinak jsem se poměrně dobře bavil. Je to pokleslá zábava, když on ale ten T.J.Miller tak skvěle hláškuje...7/10 ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Asi týden jsem chodil kolem prodejny DVD, kde jsem uviděl právě tento film, na jehož obalu bylo napsáno: "nejzábavnější komedie od dob Pařby ve Vegas". Nakonec mi tento popisek nedal a film jsem si pořídil, což byla osudová chyba, za kterou bych si sešlehal xicht bičem. Ano je to tak, fanouškům se omlouvám za svuj postižený smysl pro humor, ale já se vážně nebavil. Romantika v tom smyslu, že jsou všichni schopni vybombardovat půl města jen, aby dostali svého kamaráda k jeho lásce. Tohle mě mělo jako zaujmout? a ten "humor"? jak vystřižený ze stejně trapných prciček. Devon bez problémů oholí Kirkovi koule jako by se nechumelilo, pejsek, kterému šmakuje ejakulát atd. atd. Trapné, naivní, dětinské, hloupé... prostě shit. Příště si budu dávat velký pozor. 0,5% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nahoru, dolů.. ale víckrát dolů. Je mi líto, ale z některých názorů, že jde o komedii roku, nemůžu a ani nechci souhlasit. Je sice chvályhodné, že řadu klišé dokáže She's Out of My League využít jako své plus, příliš ale nechápu, jak je možné, že se divák dobrých dvacet minut solidně nudí a pak na něj tvůrci během několika minutové návštěvy vlastní rodinky po boku okouzlující krásky vybalí několik totálně vybroušených gagů? Fakt jsem se chtěl bavit a dojímat skutečnými historkami ze života, jenže v tomhle případě jsou to historky mnohdy šroubované na sílu. Tvůrci dokonce přichází i s něčím novátorským. Protože hlavní hrdina prakticky nemá „žádný“ problém, proto je nutno si nějaký uměle najít (viz. rozchod). Po většinu děje jde ale o neškodnou komedii, za jejíž hrdiny se divák nemusí stydět. Výsledek navíc osvěžuje i několik vtipných přihrávačů (ze slušně obsazených kamarádů zejména pak Stainer nebo hrdinův bratr). Zatímco Alice Eve odvádí očekávaný standard (slušně vypadat a sexy se nakrucovat), problém jsem měl s jejím hereckým partnerem. Ač Jay Baruchel skutečně vypadá jako totální looser, na poměrně slušně napsanou postavu Kirka herecky jednoduše neměl!! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama