Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Přes klasické schéma (kdo by také chtěl po romantické komedii, aby ho měnila) velmi originální a především zábavné. Disfunkční rodinka, banda ulítlých kámošů, looser a kočka, ona není sranda natočit komedii u které se upřímně smějete, už jsme viděli prakticky vše, ale zde některé hlášky trhají koule a to chválím. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fakt na ni neměl a asi (možná) proto ji nakonec měl! Sympaticky nešikovný Jay Baruchel po mnoha úskalích, jak už to tak ve fimech a možná i v životě bývá, nakonec získal dívku svých snů. A to ne dívku ledajakou! Alice Eve ztělesnila nedostižný ideál všech těch packalů s patřičným šarmem. Komedie, která využívá všechno to, co už tady někdy a někde bylo a přesto hezky pobavila! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Zajímavé na tomto filmu je to, že ačkoliv je tématem teenagerovský, slouží spíše pro zkrachovalce nad dvacet let. Tématem je dost neoriginální, pokud to mám převest do zjednodušené podoby, pak je to asi takhle. Kluk je nemožný, holka je skvělá, on jí chce šukat, ona ho chce šukat, ale on se bojí, že tak dobrou holku nebude umět ošukat, ačkoliv už něco našukáno má. O tomhle je tato komedie, je pouze vyplněna trochou vaty, která občas zafunguje, občas totálně propadne. Proto je to vata čistě průměrná a díky tomu je průměrný celý tento film. 60% 14.08. 2010 ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Sáhněte do kapsy pro devítku, protože vaše vyvolená je desítka:) Stereotypy, škatulky, stupnice, známky, pravidla: namísto mantry "rules are made to be broken" ale spadne tohle dílko přesně do toho nejklišoidnějšího generalizování a notně si v něm vymáchá čumák. Svým způsobem ale přesně zapadá do postmoderní situace: když problémy nemáte, je nutno je rychle vykonstruovat. Třeba divák přijde na to, jaký je rozdíl mezi (být) nulou a jedničkou.:) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama