Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Javert 

všechny recenze uživatele

Nenápadná oddechovka, která kupodivu není tak trapná, jak se může zdát z názvu, případně plakátu. Klasickou konstrukci 90% dnešních romantických komedií sice najdeme i zde (tj. fáze - úvod, zamilování a všechno v pohodě, problém, všechno v hajzlu a výčitky svědomí, happy ending), ale pocity "tohle už jsem někde viděl" naštěstí přebíjí pohodovost a ona zmíněná oddechovost. A dosti vtipům se člověk i nahlas zasměje, což u současné, zejména americké, komediální produkce není vždy pravidlem. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hollywoodská náplastička na srdíčko všech těch poďobaných lůzrů, co žijí v naprosté beznaději, že si šeredný retard prostě nemůže nikdy narazit katalogovou barbínu s kozama a tak, která už má dost těch osvalených, dvoumetrových harwardských absolventů a tak hledá vnitřní krásu, přičemž nehledí na umaštěný, poškozený obal. Možná vám teď, milí "fešáci", seberu poslední zbytky iluzí, ale nemůže, je to jen pohádka a vy stejně nakonec skončíte s nějakou ohyzdnou, tlustou, zamindrákovanou krávou, která bude dokonale plašit lesní zvěř. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jen mírně vybočující z řady. U eRkových romantických komedií jsem zvyklý na něco jiného (viz. třeba Judd Apatow) a tady She's Out of My League zklamala na celé čáře. Všechno to začíná u nesympatického představitele hlavní role. Jay Baruchel se určitě hodí do podobných rolí (měl by se však přestat šklebit), ale sbalit Alici Eve? Takhle to přece v životě opravdu nefunguje. Když tedy zavřu jedno oko, tak se mi dostalo alespoň několika vtipných scén (letadlo, rodinný oběd, příchod rodičů), pár pohledů na výstavní kost jménem Alice Eve (ano, v Crossing Over sice ukázala téměř vše co mohla, ale nenechal bych se dvakrát přemlouvat ji vidět v podobných pózách i tady - a mít ji doma, to bych si pískal až do smrti) a obstojného komediálního výkonu T.J. Millera. Originalita se z podobných žánrů už téměř vytratila, a tak je nutné film alespoň něčím ozvláštnit, nebo jej jakýmkoli způsobem učinit nezapomenutelným, třeba jen jednou scénou. She's Out of My League však bohužel nic takového nenabízí. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko. Občas jsem se některým situacím smál dost nahlas, především u návštěvy Molly a u většiny hlášek Stainera. Kirk a Molly k sobě jako pár náramně sedí a jejich sbližování jsem opravdu věřil, což je pro romantický film nejpodstatnější. Škoda jen toho obligátního průseru romanťáků - vždycky se musí něco po..., aby se mělo co napravovat. V tomto případě však náprava stojí za to (viz "fuck you" scéna v letadle). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,010,860Tržby Celosvetovo $49,779,728Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,025,108 //počet predaných kusov 37,461Tržby za predaj DVD v USA $10,559,911 //počet predaných kusov 338,493║ Pre mňa celkom milé osvieženie po niekoľkých trápnych komédiách roka 2010, Jay Baruchel je neokukaní a úloha smoliara na ženské a celkovo život mu pekne sadne, Alice Eve je zas prim kočka, k tomu sa tu nájde niekoľko vydarených vtipov, nejaké to iskrenie, niekoľko trápnych scén ktoré ale fakt zapadnú do deja a miestami trošku tuctovosti ale to sa dalo prepáčiť, takže fajn. /80%/ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama