Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dráma približuje príbeh troch žien: 50-ročnej, ktorá pred 35 rokmi dala svoju malú dcérku na adopciu, ďalšia je jej dcérou a nakoniec Afroameričanka, ktorá by si chcela dieťa adoptovať. (horacko)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

fisikk 

všechny recenze uživatele

Prostřednictvím Karen vidíme jednu z nejkrásnějších proměn prostřednictvím lásky. Která udělala ze smutných, vyschlých očí opět zářící, hluboké okno do duše, vyzařující mír a spokojenost. Zde je nádherně vidět, že každá ztráta nám nakonec přinese něco krásného, nového a nebojím se říci i lepšího než to, co jsme doposud znali. Stačí se nebát otevřít své srdce a vyjít ven. Elisabeth mi hned od začátku byla silně nesympatická. Nemám ráda tento typ žen a bylo mi jedno co se s ní stane. Ona se však prostřednictvím svého děťátka dokázala zbavit veškeré zloby a osvobodit se vůči vztahu ke své matce. A Lucy, která se dokázala díky své lásce k dítěti vzdát i svého manžela. Co mi zde opravdu chybělo byl právě větší vhled do jejich rozchodu. Protože Lucyinu volbu zatím nejsem schopná pochopit, a proto mi tato stránka v příběhu chybí. V tomto filmu jsem opravdu spatřila co udělá s člověkem pouhých pět písmen - LÁSKA. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Nevím, na mě to celé působilo nevěrohodně, vykonstruovaně. Jak (špatně snesitelné) chování postav, tak vývoj v ději. Jediným sympatickým byl tak pro mě Jimmy Smits, třebaže ani jeho pohnutkám jsem zcela neporozuměl. :) Ale objektivně musím říct, že měl tento film těžkou posici, protože krátce před ním jsem viděl Tajnosti a lži na podobné téma. Tomu se těžko konkuruje. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Komorní drama, které se rozvětvuje do několika dějových linií, přičemž ta hlavní je o tom, že když bylo Annette Bening 14 let, tak porodila holčičku, kterou dala k adopci. Z té holčičky vyroste emancipovaná Naomi Watts, která si ráda souloží se svým novým šéfem a sousedem, který s manželkou čeká dítě. Annette Bening celý život lituje svého rozhodnutí, je nepříjemná na své okolí a permanentně naštvaná. Pak tu je dějová linie černošského páru, kteří chtějí adoptovat dítě. Jejich smysl také v příběhu nadejde a zapojí se do hlavní dějové linie. Herecký koncert Annette Bening, která po Americké kráse poněkud upadla v zapomění, avšak v poslední době se objevuje opět na výslunní, nejen v tomto filmu, ale i v oceňovaném The Kids Are All Right. Postava Naomi Watts mě spíše iritovala svou děvkařskou povahou a utíkáním před povinnostmi, ale tak jsou i tací lidé. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Impressive! V životě bych neřekl, že mě tak strhne film "o ničem", kde se nic pořádného nestane, není tam jediný zvrat, vlastně žádný děj, nulová zábava a napětí. Je to "jenom" perfektně zahrané, napsané a zrežírované. Nevím, jak to Garcia udělal, ale chytil mě okamžitě po pár minutách a nepustil až do samotného závěru. Impressive! 95% ()

castor 

všechny recenze uživatele

U mě dobrý. Jen bacha na SPOILERY. Charakterová proměna u Anette Bening, náhlý zvrat v případě názoru manžela Kerry Washington a hlavně totálně nepasující délka těhotenství mladé matky a Naomi Watts. Sice to jsou vady na kráse, ale celkovému dojmu tolik neubližují. Protože ten je velmi vymazlený a Rodrigo García dokazuje, že je zdatný scénárista a spisovatel (režijně mě oslovil už dramatem Cestující, i když většinu veřejnosti spíš nikoli). Alejandra Gonzáleze Iñárritua, výkonného producenta filmu, cítíme. Některé momenty naprosto žadonily o to, aby diváka vyždímaly do poslední slzy. García se k tomu nicméně nepřiklání, často je střízlivý a trumfy, které má schované po kapsách, dávkuje velmi umně. Také při castingu měl velmi šťastnou ruku, u mě vede kromě Naomi i třeba Washington nebo Samuel L. Jackson, mnohé scény jsou neotřelé a mají vnitřní sílu. Takže prostě u mě dobrý. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Skutočný vekový rozdiel medzi herečkami Annette Bening (Karen) a Naomi Watts (Elizabeth), ktoré stvárnili matku a dcéru, je iba 10 rokov. Vo filme to bolo 14 rokov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama