Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Určite to poznáte...banda ide na výlet..nečakane mimo civilizáciu to znamená že sú aj bez signálu...keď sa zrazu niečo stane...príde niekto kdo niečo v minulosti urobil...a tá banda si to odskáče...Kill Theory ide presne v týchto šlapajách...čo síce nie je na škodu..ale špetka inovácie by nezaškodila...máme tu typickú partu, kde viete, kdo čo a kedy urobí...ako jednohubkový slasher je to fajn...ale viac ani nič ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Otázka nastíněná ve filmu zní, zda je člověk schopen v krajně vypjaté situaci obětovat někoho blízkého (kamaráda) proto, aby sám přežil. Otázka je: vytvořil pan vrah opravdu takovou situaci nebo ji jen režíroval pro dosažení svého cíle? Jestliže chci zjistit, jak se lidé budou při takovémto pokusu chovat, nesmím jim do jejich rozhodování zasahovat. Zde si ale pan vrah ("vedoucí pokusu") evidentně plnil vlastní teze a směroval "svého" člověka tam, kde ho potřeboval a kde on se potom musel nevyhnutně chovat podle předem nalinkovaného scénáře. Nevadilo by to, je to film a jejich scénář (ne můj). A vrahovi rozhodně nešlo o klasický pokus. Závěr filmu jasně ukáže proč. Co mi ale vadilo, byli herci, kteří vyvolali dojem studentského filmu. Klasika je najmout mladé začínající pohledné herečky (jak jinak) a vlastně i kluky skoro z módního mola. Jak už jsem řekl, je to klasika, co proti tomu můžu dělat? Ale ať ty děti alespoň trochu hrají. Když z těch výkonů nic necítím, nevadí mi potom ani, když jeden po druhém umírá. A to je škoda. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jsem měl pocit, že film bude hodně špatný a taky jsem se vůbec nemýlil. První věc, která se mě dost nelíbila je nesympatické obsazení a katastrofální herecké výkony, kterým dodává šťávu naprosto ubohé dialogy. V okamžiku, kdy nám vrah nalajnuje hlavní dějovou linii, tak v tom momentě začíná hra o komedii. Jestli se tvůrci snažili nás šokovat, tak jejich práce se rovná bodu nula, jelikož psychologie postav a dramatičnost vůbec nefunguje. Naprosto předvídatelný děj, nelogické a spíše úsměvné chování postav, vraždy nezajímavé a tak mé hodnocení vychází na 0,5 hvězdičky…. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Naprosté překvapení. Takový směs žánrů byl sakra dobrý nápad. Slasher spojený se základní myšlenkou ze SAW. Pointa přirozená jako nikdy, žádné překrucování a kombinování, herci a herečky byly na žánr tohoto filmu velice talentování a téměř nic jsem nepředvídal, děj se ubíral úplně jinde než jsem předpokládal a na všeho toho byste si asi nikdy netypli, kdo přežije. Parádní hudba a po dlouhé době se postavy nechovaly jako bez mozku. No prostě jsem nadšen a doporučuju hned. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Otřepaný motiv, který měl být zřejmě podán originálně a neotřele .. banda výrostků určených k porážce se potkává se svým osudem v podobě šílence, který se rozhodl s nimi hrát hru Zabij nebo budeš zabit a tímhle bohužel končí veškerá inovace a tak se před námi odvíjí tuctový příběh skupinky uřvaných děcek s šablonovitými charaktery, která se nevynalézavě ztenčuje a vy od začátku tušíte, kdo asi tak zůstane poslední...nechci spoilerovat, ale ano, přesně tihle to budou...Hra na vraha je prostě ničím nevynikající tuctový slasher. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama