Reklama

Reklama

Trosečník

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2006, 14x54 min

Obsahy(1)

Soutěž TV PRIMA s moderátorem Markem Vašutem. Šestnáct odvážných trosečníků svádí boj se sebou, svými protihráči a s přírodou celý jeden měsíc na opuštěném ostrově. Tato reality show se natáčela 50 km od Panamy v souostroví v Tichém oceánu. Ostrovy jsou obydleny divokými zvířaty a spoustou druhů hmyzu. Prostředí je velkým testem pro psychické a fyzické možnosti soutěžících. Výherce získá 5 000 000 Kč. (duklak2)

(více)

Recenze (96)

Declen odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu se divím, že CBS Primu nezažalovala za kažení brandu. Mizerně vybraní soutěžící. Trapný camplife. Poslední schnilou třešní na dortu byl Vašut, který se na něco takového naprosto nehodil. Každý nemůže mít svého Jeffa, ale Vašut? Kvalitě předlohy nesahá ani po kotníky, můžu jen doufat, že zetleje v zapomění a já nebudu za pitomce když ve společnosti zmíním, že mám rad Survivor... ()

longercz odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám odpad, protože Americký Survivor jednoduše zbožňuji a dal bych nevím co za to, abych se české verze mohl zúčastnit. Tohle je od začátku do konce nehorázně zfušovaná svatokrádež a teď už do toho asi těžko v ČR někdy někdo znovu půjde. Tvůrci mě tak v podstatě o tuto možnost svým idiotismem připravili. A to by nejspíš stačilo, aby se na vzniku pořadu podílel někdo, kdo má úspěšný originál rád, rozumí mu a má ne pět, ale alespoň dvě pohromadě. Pokud si tedy nějaký český výtvor zaslouží nálepku odpad!, je to tohle! ()

Reklama

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Česká verze je hodně pozadu od té původní od CBS. Určitě do toho mluvil hodně i rozpočet, ale evidentně šlo vidět, že štáb co na tom pracoval vůbec nekoukal na amerického survivoa (max Vašut), ale ten to stejně nezachránil, a tak prostě nemůžu dát vyšší hodnocení než tohle. Nemá to žádnou úroveň a soutěžící byli příšerní.....známí známých.... ()

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Oddělení české a USA verze kvituju s povděkem, pže tohle je pro původního Survivora ostuda. Znesvěcení. Odporné znásilnění jeho odkazu. Katastrofický casting soutěžících i moderátora, nudné soutěže, prostě největší průšvih. Nenávidím to. Tak rád bych si zasoutěžil v Survivoru... Ale v Trosečníkovi? Nikdy... ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že lidé se v krizových situacích chovají podivně, ale aby jeden tábor schválně vyjedl tomu druhému zásoby jídla, kterých mají oba tábory velmi málo, tak to je podobné spíš tomu zvířecímu chování. A možná to byl záměr, udělat z lidí drahou zvěř.. No ale jinak my ty reality show moc neumíme... netuším, kde je problém ? :) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • TV Prima, která pořad vysílala, nebyla schopna zajistit natáčení přes noc, a tak se všichni trosečníci hádali a domlouvali na taktikách právě v noci. Divák se o nich neměl šanci dozvědět. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)
  • Natáčení, soutěže a vše ostatní měla v reality show na starosti švédská firma, která zajišťovalá zázemí a potřeby nejen pro Čechy, ale i pro ostatní země, které v té době na ostrovech natáčeli svého Trosečníka. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)

Reklama

Reklama