Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Máme tu další várku zvráceností od těch největších idiotů na zemi. Tentokrát se mi to zdá lehce umírněnější ale zase je tu 3D! Což u tohohle filmu dokonale sedlo. Film jsem viděl už asi 3x protože takováhle dokonalost se jen tak nevidí. U jedné taškařice se mi navíc docela solidně zvedl kufr. Navíc se tu přidala naprosto dokonalá hudba. Jediné co mě štvalo že to skončilo tak brzy:-) ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ano, je to debilita největšího kalibru a tady platí pravidlo, že se smějme cizímu neštěstí. Dobré jeto, že mají kluci nápad a smysl pro humor, což je mi blízké. To, že jsou situace, kdy jsou nechutní........no a co, všichni nejsme ze stejného těsta. Musím přiznat, že abych se nepoblil, tak jsem se musel párkrát otočit. V globálu jsem se ale dobře pobavil. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Prostě ne. Jackass mi už v druhém dílu přišli slabí, ale tady to už podle mě nemělo vůbec tu správnou šťávu. Skeče většinou nenápadité, převládaly hrátky s prdy a exkrementy, které nejsou zlé, pokud na nich není vystavena většina filmu. U scény s potem jsem se bez nadsázky málem pozvracel a díkybohu, že to bylo chvíli před plánovaným jídlem. Nezasmál jsem se, nebavil jsem se. Co mohu vyzdvihnout, je zpracování, které díl od dílu získává na propracovanosti díky stále vyššímu rozpočtu. Ale k čemu to je, když výsledek za moc nestojí? Jednička to zkrátka vyhrála. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem. ()

MrMysterious odpad!

všechny recenze uživatele

Nefalšovaná ukážka úbohosti dnešnej „uvoľnenej“ spoločnosti, nedostatok prirodzenej inteligencie a vkusu, na rešeto rozstrieľané morálne zásady, slušnosť a chochmes, kúsky ubližujúce nič netušiacim, vystrašeným zverom. Uvedomujem si že môj úvod môže rovnako slúžiť ako dobrá reklama. Čo predpokladám v 80%toch vás aj zafunguje. K jednej z častí Jackass New York Times napísal: „…najodvážnejšia, najuvoľnenejšia komédia moderného filmu.“ Ukážte mi prosím toho primitíva ktorý túto sprostosť napísal a osobne mu do zadnice vrazím (v Jackass partii tak obľúbený) umelý úd poháňaný silou turbíny z lietadla. Naozaj považujeme za synonymum odvahy vytasenie náradia a ošťanie všetkých naokolo? Poriadna päsť do tváre kamaráta je to, čo z nás robí tvrdých chlapíkov? O nechutnostiach, trápnosti, fingovaným nebezpečím (neboj sa, tomu hadovi vytrhli zuby), smiechu nasilu sa radšej ani rozpisovať nebudem. Veľa z vás si teraz možno povie že som zakomplexovaný suchár ktorý nedokáže oceniť „odvahu“ týchto psychicky chorých a nevyvinutých jedincov. Otázkou však zostáva: naozaj chceme robiť hviezdami dnešnej doby niekoho, kto má jedinú skutočnú hodnotu silný žalúdok a schopnosť udržať v ústach konské spermie? Naozaj si dáme vymývať mozog stupídnymi kúskami a pohľadom na násilie v partii chlapov ktorých súdnosť (spolu s fanúšikmi ich filmov) nenávratne opustila? Kľudne sledujte Jackass každý deň, pokiaľ máte pocit že vás to nejakým spôsobom posunie a skvalitní život. A vypnúť sa dá aj kultivovanejším spôsobom, ako dívať sa na partiu krochkajúcich úbožiakov, ktorí urobia naozaj čokoľvek aby sa dostali na televízne obrazovky. A nebola by to MTV keby im to výmenou za kilá sračiek neumožnila. Fanúšikovia, prajem vám veľa naozaj „kvalitnej“ zábavy strávenej pri Jackass, ďalšie časti budem s vami preklikávať aj ja a trpezlivo čakať, kedy si niektorý s maníkov pri natáčaní zlomí väz. To len bude prdel, vole. MUHEHEHEHE Morálny úpadok v extrémnej forme ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Sranda k popukání... ((hefty pod odmocninou) * 0) - 10 = ??? hey, i am Johny Knoxville, hopem vymyslím supér názov naaa kravinu, ktorú sa práve chystám urobiť aaa strih! máš to? maáš, to je peckááá. Hi-hi-hi, ha-ha-ha... Opäť sa nestačím diviť čo mnohým príde smiešne napr. na "utrpení druhých, či ľudskej hlúposti"... Ak som sa zasmial 2x tak dobréé a takéto veci? ani na koxe... 2/10 Pár tzv. "heftov" sa mi páčilo ešte zo sérií čo bežali na MTV kedysi, taaakže dobré 4/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)

Reklama

Reklama