Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Oh no, one more stupid highchool movie about getting laid and I'm gonna kill myself. A zkuste mi někdo říct, že to je o něčem jiném. Jasně, je to moje chyba, že jsem se na to vůbec díval ale proboha, že to vůbec ti lidi mají zapotřebí točit tyhle shity. No nicméně na cílovku (jak to tak vypadá moje třináctiletá sestra do ní patří) to funguje a ta hudba nebyla zase tak špatná, tudíž ty dvě silnější hvězdy si to asi zalouží, krom toho jsem si teď vzpomněl, že taky existuje hrůza jménem High School Musical a to je teprv peklo. Rock On - 45% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Hudebně romantická pecka, ve které jsem se zamiloval jak do Vanessy Hudgens, tak Alyson Michalky. Bandslam po většinu stopáže ignoruje klasické žánrové šablony a jde si vlastní cestou, která mi už od začátku byla sympatická a bavila mě. Todd Graff si tak za oživení žánru jednoznačně zaslouží standing ovations a už jen dodám, že Bandslam se pro mě stalo nečekanou guilty-pleasure záležitostí. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod musim říct, že poslouchám hard rock a ty nejtvrdší odnože metalu. Ovšem nemůžu si pomoct, ale tohle dílko se mi ukrutně líbilo. Ano, muzika je tu relativně dost do popu, ale ruku na srdce, film o death metalu by asi moc šancí na komerční úspěch neměl. Takže chápu tohle zjemňování rocku. Humor je tu braný s evidentním nadhledem a to plně kvituju. Příběhová linka se sice může zdát klišovitá, ale to jak je film pojat, mi většinu klišé neutralizoval. Obsazení je dle mého názoru geniální- Gaelan Connell táhl svoji káru bez klopítání a přestože podobné typy ve filmech většinou nemůžu vystát, on mi vubec nevadil. Lisa Kudrow zahrála svůj part matky také bez zaváhání a role jí bezpochyby sedla. A nakonec si musím nechat Alyson Michalku a Vanessu Hudgens- ty holky byly herecky skvělé a eště u toho krásně vypadaly. Vážně nedokážu říct, kterou z nich bych si vybral, zamiloval jsem se do obou. Sex ve třech to jistí. 80 % Oblíbená část- "proces" prvního Willova políbení Sa5m ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Hudební, romantické, odlehčené, vtipné, svižné × zase ta Amerika! Písničky skvělý, od popu přes rock až po ska. Hlavní hrdina byl trochu "ošklivě divný", docela mě překvapila i uječená Vanessa, kdy jsem se jen celý film modlila, aby nezpívala a ona tu písničku zvládla (nezpívala vysoko, takže to i šlo...) a Fibie v roli jak jinak než trhlé matky. Co se týče děje tak ten byl jednoduchý, nenásilný, až na ten prostředek, kdy scénáristi měli pocit, že tam musí narvat něco dramatického. Tuhle pasáž měli vynechat a tolik by mě to nenaštvalo a nemusela jsem se ošívat tou trapností. Film je to pohodový. "Dear David Bowie,..." ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Atmosféra střední školy si mě poměrně získala, postavy jsou též sympatické (ať už více či méně), výběr hudby řekněme zajímavý a poslouchatelný. Občas to malinko hapruje v tempu a v šíři výrazů hlavních hrdinů, ale myšlenková linka je poměrně uvěřitelná a i když se pak všichni změní tak, jak by si "americký" divák přál, tak i přes to je to koukatelný a dosti zábavný hudební film o looooserovi, který za to vlastně tak ani nemůže, že jím je (až na to děsivé afro na hlavě). Plus sympatická děvčata v podobě Alyson a Vanessy. 8/10 v rámci žánru rozhodně, pokud nemáte rádi Bowieho, tak to bude zřejmě horší (možná spíš pokud ho rádi máte :-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)
  • Zpěvačka Alyson Michalka (ve filmu Charlotte) byla v začátcích natáčení na turné se svou sestrou Amandou a s Miley Cyrus. Své turné pak zakončila v Austinu v Texasu, kde se také převážně natáčelo. (Avalon820)
  • Vanessa Hudgens si zpočátku chtěla zahrát Charlottu. Nakonec dostala roli Sa5m. (Avalon820)

Reklama

Reklama