Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Oh no, one more stupid highchool movie about getting laid and I'm gonna kill myself. A zkuste mi někdo říct, že to je o něčem jiném. Jasně, je to moje chyba, že jsem se na to vůbec díval ale proboha, že to vůbec ti lidi mají zapotřebí točit tyhle shity. No nicméně na cílovku (jak to tak vypadá moje třináctiletá sestra do ní patří) to funguje a ta hudba nebyla zase tak špatná, tudíž ty dvě silnější hvězdy si to asi zalouží, krom toho jsem si teď vzpomněl, že taky existuje hrůza jménem High School Musical a to je teprv peklo. Rock On - 45% ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prijemna hudebni party ze stredni. Palec nahoru za Lisu "Phoebe" Kudrow v roli cool matky, peknou Vanessa Anne Hudgens a cameo Davida Bowieho, ktere bylo jasne hned od zacatku co film zacal hlaskou "Dear David Bowie..." a pozor, herci si skutecne zahrali a zazpivali sve hudebni performances live. 6/10 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když přivřu oči, vypnu na chvíli mozek a přehodím se na vlnu kýče a klišé, tak je Rock ze střední vlastně osvěžující (i když už mnohokrát viděnou) podívanou. Hlavní představitel mi přišel naprosto antisympatický a viděl jsem v něm jistou podobnost s jedním z Jonas Brothers. A proč vlastně ty 3*?! No soundtrack byl poslouchatelný, Vanessa Hudgens méně cukrkandlová než v HSM a účinkování veteránů, jako Lisa Kudrow a David Bowie, potěšilo. Zkrátka Muzikál ze střední v lepším a ne tak pocukrovaném obale, který mě zejména zaujal po hudební stránce. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi nabídl vše co jsem očekával, až jsem se divil jak romanticky začínám v poslední době uvažovat. Ale pojďme zaplašit tyto vibrace a raději se vrátit k filmu. Až na několik jasných náboženských narážek v textech písní je to velice koukatelná záležitost s účastí neotřelých herců, s armádou pěkných písniček a taky se zde člověk dozví co je potřeba udělat těsně před prvním polibkem:) V roli matky potěší Lisa Kudrow a v roli Sa5m se zjeví krásná Vanessa Anne Hudgens. Ale ani ta mě nedonutí abych se někdy kouknul na Muzikál ze střední. 55% ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s příjemnou "nejen rockovou" muzikou nahlížený pohledem loosera Willa (hudebního nadšence), který po přestěhování navštěvuje novou školu, kde poznává tajemnou uhrančivou Sa5m a hudebnici o pár let starší Charlottu. Will se stává manažerem Charlottiny kapely, kterou pojmenuje Nemůžu jít dál, půjdu dál, ta se připravuje na tzv. Bandslam. Právě muzika produkovaná touto kapelou je malinký škraloup. Je nereálné, aby kapela složena s x členů perfektně ladila na první zkoušce (i z patra zahraná hitovka na Bandslamu bez předchozího zkoušení je scénáristický úlet) Ale tohle nemůže zkazit výsledné pohodové naladění během celého téměř dvouhodinové počinu, při kterém jsem se ani na chvíli nenudil. Nezapomenutelných scén je tu pro mě několik - Návštěva Willa a Sa5m už zaniklého legendárího punkového klubu CBGM, školní práce na téma představení toho druhého či první polibek (ať už s Charlottou či Sa5m)... Sice zatím nedávám plný počet, ale v budoucnosti se na tenhle malý velký film znova podívám, to vím jistě... Podobné filmy - Zábavný park, Nekonečný playlist Nicka a Norah, Vyfič... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • David Bowie přijal roli ve filmu zejména proto, že se mu líbil předchozí film Todda Graffa Letní tábor (2003). (Avalon820)
  • Když byla Vanesse Anne Hudgens namísto role Charlotty nabídnuta role Sa5m, zvažovala odstoupení z projektu. (Karlos80)
  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)

Reklama

Reklama