Reklama

Reklama

Utajená operace

  • USA Operation: Endgame (více)
všechny plakáty
Trailer

V USA práve dochádza k výmene prezidentov, po Bushovi nastupuje Obama. Tým pádom je rušno aj v tajných službách, kde je pred príchodom nových ľudí do funkcií treba zlikvidovať veľa citlivých a kompromitujúcich dát a materiálov. V obrovskom podzemnom komplexe, kde sa tieto dáta skladujú, nastáva boj na život a na smrť medzi dvomi skupinami agentov. Bola spustená operácie Endgame, likvidácia celého komplexu vrátane zamestnancov. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Luukec 

všechny recenze uživatele

Všichni proti všem.. to je asi hlavní myšlenka této rádobyvtipné záležitosti.. vtipný to bohužel ale neni ani trochu a nazývat to dramatem, to už chce pořádnou dávku odvahy.. jediný co odpovídá popisku že tam nějaká ta akce byla, ovšem tak sběsile a nelogicky natočená, že ani tohle nemůžu přičíst ke kladům.. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, jak někdo může natočit takovou sračku! Logika, myšlenka a nějaká rozumná vysvětlení jsou zde tabu. Dobrá, beru to, že se tupí lidi vraždí kancelářskýma potřebama a že hledají něco jako východ, nebo co, ale že se zrovna Maggie Q neumí prát, to fakt nežeru. Ikdyž v tak zběsilém střihu by se neuměl prát ani J. Chan. No a čumím, že to někdo viděl dvakrát! ;-) 20% ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Kvôli celkom sympatickému osadenstvu (na čele so sexy Maggie Q) som sa dostal aj k tomuto filmu a niečo tak absurdné a pritiahnuté za vlasy som už teda dlho nevidel, aj napriek tomu, že som zvyknutý na kde aké „úchylnosti“ z Ázijskej kinematografie. Zo začiatku sa film tvári ako paródia na akčné/špionážne filmy, aby sa asi po 15 minútach zvrtlo na nelogickú vyvražďovačku dvoch pofidérnych tímov pomocou prevažne kancelárskych potrieb, navyše sa celý čas snažil ukázať akýsi hlbší podtext a spojitosť so zvolením Baracka Obamu za prezidenta (wtf?), čo mi teda v tomto žánri nedávalo absolútne žiadny zmysel. Herci brali svoje úlohy až príliš vážne a ani tá akcia nestála za to, lebo jej bola málo s divným rýchlom strihom. Hviezdičky prevažne za občasný poriadne vulgárny-sexistický humor, pár slušných gore súbojov, chabú zmienku o Slovensku :) a úchylnosť niektorých postáv, pár krát som sa naozaj pobavil. Našťastie celkom krátky film, pri odpočítaní záverečných a úvodných titulkov cca. 70 min. CELKOVO: 2,5* ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Nebýt zvolení Obamy tak nic z toho by se nestalo. Nemusel by se ničit celý alfa/omega komplex a všichni by byli snad šťastní ale aspoň živí. Celej film je jedna velká komedie se spoustou krve a hroznými krevními efekty... ale tak na oko to stačí. Kromě podle mě velmi nevyvedeného konce... budiž... kdyby ho nebylo dostane film o hvězdičku více ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Korporaci nikdy nevadily civilní oběti, ale nemá ráda nedořešené situace." Mně se tedy líbila sexy Mírnost, užíval jsem si elegantného sarkasmu Císařovny a Poustevník vyrušený ze svého klidu taky nebyl špatný. Rovněž mě zaujalo, že v bitkách vždycky nevyhrály lépe placené známé obličeje, což způsobovalo jisté napětí, ale to, kdo nakonec vítězně vyleze z výtahu, zase takové překvapení nebylo. Ono je to vlastně celé tak trochu vyvražďovací blbost, ale mě to bavilo o dost víc, než kdyby se mi někdo šťoural nůžkama v srdci nebo prakticky zkoušel pevnost mé hlavy hořící golfovou holí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film byl natočen za 20 dní. Většina bojových scén pak za pouhé tři hodiny. (ČSFD)

Reklama

Reklama