Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (125)

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

Steven je člověk, který točí své filmy, protože je má rád a baví ho to (jinak si to nedovedu u jeho poslední tvorby vysvětlit). A tentokrát, na rozdíl od mnoha jeho jiných kusů, jsem se bavil i já. Pocítil jsem jemný závan jeho prvních filmů a přikláním se ke třem hvězdám. I když to přiklonění od 2 ke 3 bylo opravdu mohutné. Naprosto souhlasím s Lateefem... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprostá tuctovka, kde si pozornost zaslouží pouze Seagal a pár cápků z Ruské mafie. Příběh je tupej, postavy vlastně taky, ale Seagal z pusy střílí ironické kecy a v soubojích působí jako demoliční mašina. Takhle nasraného jsem ho snad ještě neviděl. Kupa zlomenin, zajímavých chvatů, plno bitek a vůbec mi nevadí, že se Seagala nikdo nedotkl. Ani přestřelky nepůsobí hloupě, maximálně ke konci, jinak například v tom tunelu v bytě Rusáků se postavy kryjí za překážkami, není to střílení do prázdna, celkem dost mrtvol. Jenže Stýf je tu jasně nejlepší, bitka na parkovišti alá Escrima mne docela rozsekala :-) škoda, že je to tak dementně natočené a hůř sestříhané. Na Good Mana to nemá, přesto jsem se bavil a působilo to na mne aj jako komedie, několikrát jsem se zasmál. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl že film se Stevem má 50+ a spousta mých oblíbených uživatelů mrskala vysoké známky, šel jsem do toho. Popravdě vůbec tak nějak nevím k čemu že byl ten začátek, když to se zbytkem filmu nemělo nic společného, ale asi jsem něco přehlédl. No nic nevadí, pojďme dějově dál. Pochopitelně jsme v B vodách a proto nečekám téměř nic. A přesně to jsem dostal. Zápletka klasická, chování postav chvílemi dementní. Bitky mají jediné plus. Občas se dokonce pere i Steve. Respektive kamera při rvačkách snímá hlavního herce a v tu chvíli zavzpomínáte, že tenhle baculín patřil mezi to co jsem jako prcek miloval. Navíc jsou bitky krvavé a z ran máte pocit toho, že to bolí. Co už je ale horší jsou přestřelky které jsou uspávající. Stevena respektuju. Ať už pro prachy nebo pro diváky jede stále to svoje. Jen na mě už to není a i od béčka požaduji nějakou sebereflexi. No a erotická scéna, která od výsměchu přechází k lítosti mi ukazuje, že tenhle případ to není. 40 procent. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Korunovany kral akcniho becka opet nezklamal. Tentokrate si vzal na musku dorosteneckou cinskou mafii, opravdu by me zajimalo, ktery blb vybiral obsazeni, to delali asi nabor na ucilisti ne? To co jsem od toho ocekaval jsem taky dostal a to v mire potrebne na ukojeni me zvedavosti, zda se Seagal posune dal. Neposunul, porad stoji na miste . . . No na Machete jsem teda zatracene zvedavej. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, Steven nezhubnul, v kožený bundě je opět našlapanej jak Roseanne v elasťákách a už vůbec netočí lepší filmy než obvykle, ale co se změnilo je to, že tu konečně jen nešermuje rukama a neplácá soupeře, ale tady je prostě rozmlátí jak ořechy, využívá svojí obrovský 200 kilový postavy a každýho, kdo se mu postaví do cesty, rozmaže po stěnách, rozmlátí jeho hlavou stůl a nebo ho doslova vmlátí okýnkem do auta, Steven se tady s padouchama opravdu nesere a co, že příběh je debilní, dialogy ještě víc a že alespoň slovní zmínka o indiánech nesměla chybět. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno