Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle se moc nepovedlo. Absolutne totiz netusim, co to ma spolecnyho s Watchmenama. Cely je to jen jednoducha historka o silenym kapitanovi plujicim na voru sestavenym z mrtvol za zachranou manzelky a dcer. Je sice fajn, ze je to cely radne drsny, temny a krvavy, ale neustale se jen mluvi a nezachrani to ani charismatickej hlas Butlera. Navic konec je fakt lehce odhadnutelnej a animace nijak neoslni. Nicmene tech 20 minut se u toho zabavit da. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Alex Tse, Zack Snyder .. Oh, there is no heaven, captain. Believe me, sir. I would know by now. ___ Hustá animace, výborná hudba a jeden příběh zatemnění lidské mysli, kterou zradí šlechetné úmysly. Doufám, že to do DC verze Zack Snyder nastříhá a proloží s dějem chytře jako v comicsu, takhle bez kontextu nemá parafrázní příběh z Watchmenů až takovou sílu. ___ Nastříháno až do Ultimate Cut verze. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Watchmeny považuji za jeden z nejlepších filmů všech dob a to i (vlastně především) v ultimate verzi. Proto pro mě bylo povinností tuhle výplň filmu (psychický vývoj Rorschacha) vidět. Tak jako celý zbytek filmu je každý záběr dotažen do dokonalosti a příběh je celou dobu mrazivě brutální. V kontextu celého filmu je to ještě větší zážitek. 90% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Opravdový krátkometrážní animovaný horor. I když je příběh v druhé polovině snadno předvídatelný, zpracování a myšlenka přesto způsobuje úzkost, jelikož kapitánovo šílenství je tak pochopitelné a věrohodné. Animace potěší svým opravdu ponurým stylem a chraplavý hlas Gerarda Butlera bych bez jeho jména v titulcích nepoznal. A závěrečná píseň Pirate Jenny od Niny Simone je úžasná! ()

swe 

všechny recenze uživatele

Pořádně drsná podívaná, oplývající především pekelně dusnou atmosférou, a fakt, že jde o film kreslený, na tom nic nemění. Animace se mi zamlouvala, hudba a ponurý dabing Gerarda Butlera taktéž, snad jen pointa je předem lehce odhadnutelná, to je ale v příběhu o Černém škuneru jen nepatrná vada na kráse. ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno