Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Aknah 

všechny recenze uživatele

No tohle jen působí jako klasickej teenagerovský kousek, ale opak je pravdou! Buď jsou tu pipky, šprtky nebo sportovci, takže Amerika hadr. Ale i když tu jsou středoškoláci a řeší se tu téma sexu, tak je celej film hrozně příjemně natočenej. Emma Stone ve svý roli naprosto válí, žeru její každý slovo a když dělá držtičky, tak ještě víc. Moc se mi to líbilo. Bylo to vtipné, chvílemi lehce dojemné, když zjistíte, že holka, která si hraje na frajerku, je vlastně hodně citlivá. Což odněkud znám :))) Každopádně hezké rozuzlení a především film měl myšlenku, i když by si člověk řekl, že už je to otřepaný žánr. Ani zdaleka :) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila už od doby co jsem viděla plakáty v kinech (i když jsem nepochopila proč tam byli, když ten film u nás v kinech nedávali), dlouho jsem se na něj nepodívala, protože jsem se bála, že budu zklamaná a bylo to naopak. "Obyčejný" film o tom jak je střední škola hrozná, a že je lepší mít jakoukoliv přezdívku než žádnou. Upřímně řečeno, i já jsem tímhle "přezdívkovým obdobím" na střední prošla (jen teda ne tak přehnaným jak to bylo v tomhle filmu), takže jsem docela chápala proč to všechno dělá. Pro mě to byl nadprůměrný "teenage" film s naprosto skvělou Emmou Stone v hlavní roli. Spousta skvělých scén a hlášek, rozhodně jsem se na tenhle film nepodívala naposledy. Opět, naprosto nepochopený český název, chápu, že se to těžko překládá, ale tak v tom případě, proč se to musí překládat?! A když už, vymyslím něco co aspoň přibližně odpovídá tomu co se děje ve filmu, tohle je totálně mimo. 4* ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Lži se šíří rychle..... Musí jít nutně o film pro holky, když zde hlavní role patří slečně, o který se šušká, že by mohla bejt děvka? Film se točí kolem sexu, proto žádný moudra z filosofie nečekejte. A trochu mi to připadá, jako parodie na všechny ty muzikály ze střední a vůbec filmy, kdy se ty holky chovají jako husy (čky). Takže, jestli vás zajímají problémy americké mládeže, máte zelenou! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě rozdíl mezi soukromou a státní školou v USA. 2.) Potřebuji umět navodit atmosféru ,,velkého postelového finále“. 3.) Mojí oblíbenou pochoutkou jsou rohy z nosorožce. 4.) Ale hlavně.... někdy všem (trochu) o svých vztazích kecám!!! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som bol nesprávneho pohlavia, alebo čo sa dialo, ale ja som sa pri tomto filme najmä nudil. A dať jednu dobrú herečku do hlavnej role nemôže zachrániť všetko ostatné. Občas povie niečo vtipné čo ma nakopne, no väčšinou to nie je pre mňa moc zaujímavé sledovanie. Viac-menej som na väčšinu vecí úplne zabudol, pamätám si akurát Lisu Kudrow, z ktorej vznikla počas filmu pekná sviňa, pamätám si, že Olive nechcela ublížiť svoju obľúbenému učiteľovi, a ako nechala všetkých si myslieť o nej všetko možné i nemožné... ale neviem nájsť nič, čo by som povedal, že sa mi na tom filme výrazne páčilo. Ja som sa najmä nudil. Možno je to skôr film pre dievčatá a ženy, ktoré si v tom dokážu nájsť viac. Ja som to akosi nedokázal. Ale vďaka Emme Stone dávam 3 hviezdy. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ano! Takhle nějak si představuji výborný teenage film. Žádný náročný filmový zážitek, ale originálně zpracované téma, které pobaví diváky ve věku hlavních hrdinů, ale i odrostlejší. Emma Stone je nejen neskutečně sympatická, ale i talentovaná a bez ní by film tak dobře nefungoval, ale takhle není o čem diskutovat. Zcela zasloužené 4*. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Když se baví o Micahovi, Olive zmíní, že snad neodmaturuje ani ve svých dvaadvaceti. Ohledně obsazení Cama Gigandeta, který hraje Micaha, se na webu rozproudily vášnivé debaty, při nichž mu vytýkali zejména to, že je ve svých dvaceti příliš starý na roli středoškoláka. (sssssycak)
  • Všechny scény Emmy Stone u webkamery byly natočeny v jeden den během čtrnácti hodin. (Taninaca)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama