Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $58,401,464Tržby Celosvetovo $75,330,939Tržby za predaj DVD v USA $20,151,330 //počet predaných kusov 1,375,721║ ako nápad vôbec nie zlý, Emma Stone je veľmi príjemná herečka ale niečo mi tam chýbalo čo by ma skutočne odviazalo a mohol som si to užiť /55%/ ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Podobné "high school" komédie sú väčšinou suché, bez nápadu s nepríjemným obsadením a lacným scenárom. Čo sa však tohto filmu týka, tak som rád, že sa od tejto predstavy vzďaľoval ešte viac ako som dúfal po tom, čo som videl trajler. Priznávam, že tento komentár je trochu subjektívny hlavne kvôli sympatickej Emme Stone, na ktorú by mi nevadilo pozerať ani keby išlo o presne takú komédiu ako som opísal na začiatku. Keď sa však k tomu pridá vtipný scenár plný skvelých nápadov a dialógov, ktoré nie sú len nejaké umelé a prázdne kecy, tak to fakt stojí za to. Taktiež strih a celkové spracovanie filmu na veľmi dobrej úrovni... striedanie zrýchlených a spomalených záberov a podobné detaily. Celkový dojem, ktorý mám z tohto filmu je niekde medzi 90 - 95 % a som si istý, že ten film si opäť rád pozriem znovu :) ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Bez přehánění jeden z nejsympatičtějších filmů o teenagerech, který jsem kdy viděla. Tleskám scénáristům, že se jim podařilo přivést na plátno hrdinku, která se tolik vymyká tradičním napudrovaným blonďatým slečinkám. Tleskám i za dokonale sympatické a normální rodiče, štiplavé poznámky hlavní hrdinky (které mé ateisticky racionální duši dělaly jen radost), výbornou hudbu, hezké vizuální zpracování a vlastně tak nějak všechno. Kdybych si z těch deseti filmů, které jsem za poslední dva měsíce viděla v britských kinech, měla vybrat jediný, na který půjdu znovu, Easy A by tomuto žebříčku s jasným náskokem vedlo. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Kde začít… když jsem viděl první reakce na tento film, většina byla ve stylu "super nová a chytrá komedie!", takže jsem zpozorněl. Proto, když mi kámoš řekl, jestli si od něj nechci půjčit i tento film, tak jsem neváhal a doufal jsem, že uvidím chytrou a sexy komedii. A tady se to zaseklo… Prvních 20 minut bylo tak příšerných, že jsem málem začal věřit, že peklo existuje. Tenhle snímek je totiž postaven na tak nepravděpodobné zápletce, že jsem měl chuť film vypnout, ale Emma Stone (respektive její krása a některé hlášky) mi v tom zabránila. Tak jsem film nechal pokračovat a zjistil jsem, že má vzestupnou tendenci. Líbily se mi různé odkazy na jiné filmy, opravdu se mi líbili rodiče (skvělá Clarkson a ještě lepší Tucci) a Alyson Michalka taky nebyla k zahození. Navíc, jak už jsem zmínil, Emma Stone má něco do sebe (ale to jsem věděl už od Zombielandu) ale zbytek filmu je dá se říct dost přehnaný a většinou bohužel nevtipný. Jednotlivé situace nefungují, spíše mě pobavily některé jednotlivé hlášky (-Kde máte Bibli? -Ta je v kategorii bestsellerů, hned vedle Stmívání.) ale jinak… Easy A není chytrá komedie, je to jen (bohužel) zcela průměrná komedie. Nebýt některých herců (opět se vracím ke Stone a Tuccimu) tak jdu ještě níž. 50 %. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film radím do kategórie Šumienka - rýchlo vyšumí z hlavy. Všetko sa točí okolo ohovárania v spojení so snahou o vtipné scénky. Niečo vyšlo, väčšina však nie, umelo kvôli dcére pridávam jednu hviezdu. Žeby to predurčovalo cieľovú skupinu pod 12 rokov? Pravdepodobne... Neriešim, pretože tak ako som spomenul už v úvode, film šumí a šumí, o pár dní po ňom na mojej pamäťovej jednotke nezostane ani stopa. 50/100 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem Major Cities. (Mr.Hudson)
  • Na jedné z protestujících cedulí se píše "Exodus 20:14", což je jedno z 10 přikázání hlásící „Nemáš se dopouštět cizoložství“. (hellstruck)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama