Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený nápad. Problémem může být to, že investoři nejsou žádní "kovaní" showmani, či herci a tudíž řekněme s výjimkou Tomia Okamury působí nemastně, neslaně. V pořadu se samozřejmě střídají zajímavé nápady s naprosto zbytečnými, či záměrně úsměvnými(např. Solar dovdoP), zarážející je však velice častá mizerná připravenost účinkujících na prezentování svého nápadu. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1004. hodnocení: Rozhodně inovativní pořad, kdy skupinka několika "vynálezců" nebo jen chytrých mozků, postupně předkládá zajímavé návrhy, které by chtěli realizovat za přispění jejich finančního kapitálu, o který si přišli do pořadu říct. 4* si pořad jasně zaslouží a Tomio Okamura je jednoznačně moderním mužem, který ví o byznysu své. 4* ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Výbornej pořad , kterej si málokdy nechám ujít. Ty nápady jsou kolikrát dokonale idiotský , ale jinak mají super plány a nápady a možnost vyzkoušet si to naostro je bezva šance pro všechny kdo to mají v hlavě srovnaný a ví co chtěj. Super - doufám že to hned tak nepohřbí a budou se zlepšovat ( držím palce ) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Kvalita a zároveň jednoduchost se mísí tímto pořadem, který má svoje místo na trhu. Jenomže problém tkví v tom, proč vlastně se někteří chudáci snaží v této "soutěži" něco ukázat? Je zde ale i řada výborných projektů, které by se měli realizovat a investoři by je měli více podpořit. Mám výtku k investorům. Kecy typu: "začal jsem s dvackou na kontě a nyní mám miliony", jsou zbytečné, nikdo tomu nemůže věřit. Nebo ano? ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Martička jakožto milovnice obuvi přišla do pořadu akorát ukázat své infantilně-nevkusné červené botičky :) Pro řadového podnikatele Michaela Rostocka je účast v pořadu Den D zase reklamou k nezaplacení... Repsektuji jen pana Bartoše, paní Bérovou a pana Okamuru. Díly sleduji dokola a dokola. Pumpují do mě energii v podnikání tolik potřebnou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • V divácké anketě byl za největší propadák zvolen projekt 'Tajemství nesmrtelnosti'. (skrblik007)
  • Diváci mohli vidět ve 3. sérii celkem 51 projektů. (skrblik007)

Reklama

Reklama