Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Malý televizní kurs o tom, jak rychle a spolehlivě odradit investory. 1) U reality show oceňuji nejenom zábavu, zajímavé aktéry, ale rovněž i nenápadné poučení pro život. To všechno pořad Den D nabízí v rozsáhlé míře. Můžeme, pravda, nesouhlasit s jednáním investorů, s jejich argumentací i s jejich přístupem k soutěžícím, ale nic to nezmění na skutečnosti, že jsme tu konfrontováni s postoji a myšlením skutečných podnikatelů a to je chvílemi velice poučné. 2) Pořad lze použít i jako dobrý cvičný materiál pro všechny, kteří se chtějí naučit správně prezentovat své myšlenky a získávat pro ně stoupence, zvláště v byznisu. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je jen odleskem byznysu, té chladnokrevné nenažrané bestie. Nevím, co od těch lidí chtějí, když málokdo získá u investora kapitál. Sedí tam několik páprdů, kteří čekají na druhého Edisona, do kterého mají všichni daleko. Prachy, prachy, prachy, o tom film je, ne o nápadech. Několik nápadů se mi velmi líbilo, ale páni investoři je zadupali. Nechápu. Ale musím uznat, že žádné slovo pěti gurů byznysu není zbytečné a každá věta má smysl. Plácat o ničem umí Paroubek, ale vyjádřit se trefně k věci, umí pětice dokonale. Je to zábavné a iritující zároveň. Častokrát se ozve, že je pro daný výrobek český trh příliš malý...hernajs každý nemůže podnikat v oblasti hrobnictví, aby měl široké odbytiště! ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Skutečně zajímavý a originální pořad, který má pro snaživce nějaký přínos. Velice rád sleduji odvahu některých jedinců, kteří na poli podnikání přicházejí s nápady, na které by nepřišla ani J.K.Rowlingová s kouzelnickou hůlkou zapíchnutou v nose. Výběr investorů je skutečně pestrobarevný a názor každého z nich stojí za vyslechnutí (a někdy i pobaví). 75% ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat jak "zlaté české ručičky" vynalézají nové a nové věci. Myslím si, že tento pořad může pomoci nejen tomu konkrétnímu podnikateli v začítcích, ale i široké veřejnosti. Také je zajímavé sledovat myšlení investorů. Jde samozřejmě o profit, ale když se jim nějaký nápad líbí hodně, hádají se jak malé děti a svoje požadavky snižují a snižují. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A heleď ho, pan Okamura se svou vykutálenou partičkou :o). Ale jo, tenhle pořad je dalobyseříct zábavný, hlavně teda v tom, když jde s kůží na trh nějakej pošuk s totálním nesmyslem. Je zajímavý sledovat, co dělá tréma s jednotlivejma prezentátorama. Většinou se nenajde moc lidí, kteří by se chovali naprosto přirozeně a dali těm pěti na frak... A když už se najde někdo takový, tak je to většinou právě ten pošuk... Pořad je jeden z těch, který do dvou let omrzí, vyšumí a na kterej se zapomene. Ale je to rozhodně lepčí pokoukáníčko, než každopůlroční Superstár a podobný estrády. Takže Ješito, Ješito, už to máš ušito. Teda vlastně Okamura, Okamura, ten mi jistě půjčí bůra :o) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Pětice investorů investovala ve 3. řadě do devíti projektů celkem 13 954 143 Kč. (skrblik007)
  • V prvním díle první série se objevil i projekt "Ideální podprsenka", u kterého dodnes není známo, zda byl považován za recesi, jelikož v seriálu Ajťáci  (od r. 2006) je jeden díl parodující britskou verzi pořadu se stejným nápadem. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama