Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

larelay 

všechny recenze uživatele

Hrozne som sa tohto filmu bala, ze aky paskvil z toho vznikne, ale cuduj sa svete, bolo to take mile male prekvapenie. Nebolo to ani nijako zavratne vtipne, hoci par momentov bolo fajn, ale vyzarovala z toho taka celkom pohodova atmosfera. Jennifer bola sice afektovana, ale nie az tak, ako sme zvyknuti, Alex bol prijemny, no a babicka, kamoska a pejsek na vozicku boli vynikajuci. Az na par nechutnych scen tykajucich sa zenskeho porodu a navstevy gynekologa to bolo celkom znesitelne a mne ta hodina a tristvrte usla celkom prijemne. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

jlo prilis nemusim ale narozdiel od predchadzajuceho filmoveho teroru monster in law, som to vydrzal dopozerat do konca a hlavne nemal som potrebus si fyzicky ublizovat pri pozerani... to ze sa vsetky postavy chovaju ako idioti by sa dalo este prekusnut, ale ze vsetok humor je zalozeny na ukazovani hovien, zvracani a moceni (to vsetko uvidime!!!) je i na mna moc, kde sa podeli romanticke komedie, ktore su romanticke a vtipne? a ked hovorim vtipne tak vtipne hlaskami a dialogmi a nie malym deckom ukazucim hovno otcovy... obcas sa objavy i hlaska ktora by stala za zmienku aby bola scena za chvilu zabita radom nechutnosti (hlavne porod mi pripomynal pasaz z vymitaca diabla)... ()

Reklama

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Zápletka s těhotnou Lopez vzbuzuje naději, že by tentokrát mohlo jít o trošku jinou romantickou komedii. Bohužel se rychle ukáže, že bez sympatického ústředního páru a kompetentního štábu vám žádná zápletka nepomůže. Tvůrci sice asi vědí, za jaký konec se drží kamera, ale jejich výtvor je naprosto bez života. Jako by jen odškrtávali standardizovaný seznam toho, co do filmu musí nacpat. Nezajímavé prostředí, šnečí tempo příběhu, „milenci“ jsou bez náboje a vzájemné chemie. O'Loughlin je naprosto stoický, Jennifer Lopez naopak po většinu filmu protivně hysterická. O nějaké romantice tak nemůže být řeč a s komedií je to stejné. Humor se prakticky nekoná, vrcholnou švandou by mělo být padání do porodního bazénku, zvracení nebo opakování slova vagína. Jedinými světlými body jsou některé vedlejší postavičky (černošský taťka z traileru), jejichž představitelé evidentně už někdy slyšeli o komediálním podání nebo timingu. Ty ale mají ve filmu tak málo prostoru, že tu nekonečnou šeď už opravdu nezachrání. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud nekdo tento film hodnoti mene jak dvemi hvezdickami, mel by si zamest pred svym vlastnim prahem. Film je sice predvidatelny jako vychod Slunce, plny ohranych klise a od zacatku je jasne, jak to skonci, ale je jasne, ze scenar byl psan srdcem, vtipne sceny nejsou trapne, jsou zabavne, je tu dokonce nekolik skvelych vtipnych hlasek (i.e. That pillow is a bitch! ), cely film provazi prijemna muzika, pribeh si tak plyne...opravdu velke prekvapeni. Z celeho filmu bych vytkl jen 4 minutovou cast s porodem v bazenku, nejen chlapy to muze rozhodit :D. Pro bezneho divaka je to urcite na 60%, pro fanouska Jeniffer Lopez je to minimalne na 80%, je tam vazne sexy :)) ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Romantických komédií som sa už asi presýtil.. Jenifer Lopez nie je zlá herečka, ale napriek tomu, že tento žáner je pre ňu TOP si myslím, že už by sa do neho nemala "angažovať". Tento projekt je jednoducho nepodarený. Ja sa ospravedlňujem milovníkom tejto snímky, ale jednoducho ja som iba stepoval, kedy sa už skončí! 15%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama