Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

2mig1 

všechny recenze uživatele

nečekal jsem žádnej zázrak, ale to, co mi tahle rádoby romantická komedie nabídla, to byla opravdu síla... síla nudy a nevkusu... počínání budoucí svodobné matky během jejích eskapád je totiž natolik nenápadný, že vás nedokáže ani na chvíli pořádně zaujmout a zabránit tak vašemu neustálýmu sledování hodinek, který se snad chvílema posouvaly směrem dozadu, protože jinak si dýlku filmu nedokážu vysvětlit.. další věc, která strhává hodnocení, je přítomnost hlavní "hvězdy" filmu jennifer lopez.. ta nejenže nemá komediální talent, ona nemá vůbec talent, existujou snímky, kde je snesitelná, ale pokud se ve svejch 41 letech snaží o výraz 15 pubescentky, která nezvládá projevy těhotenství, je to na přesdržku... jedinym kladem je pak každá scéna, kde je alex o'louglin do půl těla bez, v těchto chvílích je aspoň na co koukat ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Mladá Zoe ( Jennifer Lopez ) nemá šťastie na vzťahy, ale túži po dieťati. Tak si vymyslí tzv. "záložný plán" a nechá sa umelo oplodniť. Následné stretnutie so Stanom ( Alex O´Loughlin ) všetko zamotá... A potom nasleduje klasická klišoidná romanca, ktorú ocenia romantickejšie typy, ale najdôležitejší je fakt, že dve tretiny filmu to všetko funguje. Potom prichádza nevkusná a zbytočná scéna, zopár scenáristických zakopnutí a takto upotený film sa úspešne natiahne o zbytočných 20 minút. Všetko milé a vtipné je razom preč a divák netrpezlivo čaká na koniec. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jennifer Anniston neměla asi čas, tak tvůrci zavolali její jmenovkyni Lopez, která se už dlouho v podobné roli neobjevila, spíchli narychlo kýčovitý scénář a vypustili film do světa. Na JeLo se naštěstí i ve 40 opravdu pořád hezky kouká, navíc první polovina filmu byla docela sympatická, takže se to v pohodě vydržet dalo. Nicméně filmy by se asi neměly točit proto, aby se "to v pohodě vydržet dalo..." 4/10 ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Není to tak zlé, jak jsem myslel, že bude. Nad vodou to drží Alex, Jennifer je opět trošku mimo, ale příběh není až tak špatný, tudíž v pohodě koukatelné. Pravdou ovšem je, že je tam více nechutných scén než-li těch komediálních, škoda... Kdyby přeobsadili hlavní hrdinku, mohlo to být i lepší. 5/10! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $37,490,007Tržby Celosvetovo $77,477,008Tržby za predaj DVD v USA $11,068,685 //počet predaných kusov 657,729║ komédia presne na hrane ale asi pre Jennifer Lopez mám slabosť v týchto tuctových zmýkačkách, lebo skoro vždy ju v pohode strávim a ani v tomto prípade ma neotrávila /50%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama