Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Byla by to naprosto průměrná romantická komedie s klasickou Lopéz a nějakým dalším vysportovaným hercem. Jenže Alan Poul se rozhodl nám ukázat věci, který by ve filmu asi být neměli, a pokud jo, tak by před začátkem měli vyrovat všechny muže, že se tu rodí skoro na kameru, ženám se strkají věci do... dolů a vytahují se celkem dost zkrvavené. Já chápu, že to je nejspíš realita a tak to opravdu chodí, ale musím to fakt vidět v romantické komedii? A klidně mi na čelo vlepte nálepku "mužský barbar". Skoro se ani nedivím, že je tohle Poulův jediný celovečerní film :) ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

nečekal jsem žádnej zázrak, ale to, co mi tahle rádoby romantická komedie nabídla, to byla opravdu síla... síla nudy a nevkusu... počínání budoucí svodobné matky během jejích eskapád je totiž natolik nenápadný, že vás nedokáže ani na chvíli pořádně zaujmout a zabránit tak vašemu neustálýmu sledování hodinek, který se snad chvílema posouvaly směrem dozadu, protože jinak si dýlku filmu nedokážu vysvětlit.. další věc, která strhává hodnocení, je přítomnost hlavní "hvězdy" filmu jennifer lopez.. ta nejenže nemá komediální talent, ona nemá vůbec talent, existujou snímky, kde je snesitelná, ale pokud se ve svejch 41 letech snaží o výraz 15 pubescentky, která nezvládá projevy těhotenství, je to na přesdržku... jedinym kladem je pak každá scéna, kde je alex o'louglin do půl těla bez, v těchto chvílích je aspoň na co koukat ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru jsem se obával, že tenhle Záložní plán povede na samotné dno. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že se na to dá celkem bez újmy podívat. Není to sice kdovíjaká sranda, ale Jennifer Lopez je kusanec a mezi ní a Alexem O´Loughlinem funguje ta správná chemie. A navíc ten postiženej pejsek je opravdu roztomilej. Suma sumárum musím konstatovat, že tahle romantická komedie sice nenadchne, ale ani neublíží. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Senzace! Tenhle film se nedá jinak popsat, protože to je takový neutuchající sled drobných senzací, že je z toho jedna velká senzace! Má to jen jeden háček. Už dávno nejsem pravidelným čtenářem Elle, dokonce úspěšně vzdoruji své závislosti, a tak už ani nepamatuju, kdy jsem ukončil své předplatné Ženy a život (ale určitě už je to víc než 2 roky, 4 měsíce a 11 dní). Takže sice vím, že život začíná po třicítce, ale už na mě ty fígle nefungují jako kdysi. Ale jinak je to prča obrovská, třeba ta hláška u porodu tý divný ženský: „to nejsou vlasy“, no to jsem se málem počůral smíchy... Prudký sešup ze žánrově slušné trojky až skoro k odpadu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na dávku čistý romantiky přímo do žíly a já se jen trochu pohodlněji uvelebila v polštářích, připravená... ani nevím na co, ale těšila jsem se. A pak začala být Zoe v podávní J.Lo (píše se to tak?) děsně hysterická, nedůvěřivá a protivná a ten její kroužek svobodných hrdých matek mě děsil čím dál tím víc a... tak vůbec :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama