Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

freddy 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez jako nezadaná žena, která už nechce čekat, až potká životní lásku, a tak absolvuje umělé oplodnění, aby po cestě z tohoto zákroku náhodou svou životní lásku potkala? Trochu ujetý příběh, ale tak proč ne, aspoň je zde pokus natočit a nabídnout divákovi nějaký neokoukaný námět. Bohužel zde ale asi veškerá originalita končí, dále je film prodchnut mnoha žánrovými klišé jako ona ho chce, on váhá, nakonec jí on chce ale ona nevěří, že to s ní myslí vážně, prostě klasika, ale ona by asi byla nuda koukat se na film, kde všechno jde jako po másle a kde nejsou žádné konflikty a zvraty. Proto výše zmíněné filmu zase tak moc nevyčítám, spíše konstatuji. Ale jako romantická komedie film docela funguje, dalo se u toho pobavit a užít si ho, ale nemohu se zbavit dojmu, že už jsem viděl mnohem více lepších a zapamatováníhodných romantických komedií. Tento film tak v mých vzpomínkách zůstane zapsán v rámci žánru spíše jako průměrný, a to je také důvod, proč ode mne získává tři hvězdy. ()

fantomas19 

všechny recenze uživatele

* pár prekvapivých a nápaditých vtipov * Americká romantická komédia z tohto roku (2010), ktorú režíroval Alan Poul, je príbehom mladej ženy túžiacej po dieťati. Zoe (Jennifer Lopez) vlastní malý obchodík so zvieratkami, má pár bláznivých priateľov, ale nestretla ešte toho pravého. Rozhodne sa zrealizovať svoj záložný plán - nechá sa oplodniť neznámym darcom. Toho krásneho upršaného dňa jej do cesty, do taxíka a do života vstúpi aj Stan (Alex O'Loughlin), ktorý má ambície byť tým pravým. Dokáže si tehotná Zoe udržať Stana, je ich cit pravou láskou? Romantická komédia so zaujímavou témou stojí na pár vydarených vtipoch a milých výkonoch Jennifer Lopez a Alexa O'Loughlina. ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru jsem se obával, že tenhle Záložní plán povede na samotné dno. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že se na to dá celkem bez újmy podívat. Není to sice kdovíjaká sranda, ale Jennifer Lopez je kusanec a mezi ní a Alexem O´Loughlinem funguje ta správná chemie. A navíc ten postiženej pejsek je opravdu roztomilej. Suma sumárum musím konstatovat, že tahle romantická komedie sice nenadchne, ale ani neublíží. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ač je seňora Lopézová jak říkáme my ostravaci "fajna po pysku jak cyp" a "i po dvuch kurduplach ma furt katalogovu řiť", tak jako herečka a zpěvačka by oslnila tak maximálně v Pornomuzikálu. Klidně bych ji šukal a ani by nemusela moc škemrat, ale místo nějaké posrané mexické telenovely, kde "pózuje" výhradně oblečená, prověřím raději příště výjimečnou rychlost a dokonalou flexibilitu zápěstí mé pravé ruky u veledíla typu "Oil and Ass" s její daleko pružnější a méně prudérní jmenovkyní Lucious Lopez! Ta sice díru do světa šoubyznysu asi neudělá, ale alespoň si je vědoma, v čem tkví její pravé qality a neváhá jí ukázat a použít!! ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

nečekal jsem žádnej zázrak, ale to, co mi tahle rádoby romantická komedie nabídla, to byla opravdu síla... síla nudy a nevkusu... počínání budoucí svodobné matky během jejích eskapád je totiž natolik nenápadný, že vás nedokáže ani na chvíli pořádně zaujmout a zabránit tak vašemu neustálýmu sledování hodinek, který se snad chvílema posouvaly směrem dozadu, protože jinak si dýlku filmu nedokážu vysvětlit.. další věc, která strhává hodnocení, je přítomnost hlavní "hvězdy" filmu jennifer lopez.. ta nejenže nemá komediální talent, ona nemá vůbec talent, existujou snímky, kde je snesitelná, ale pokud se ve svejch 41 letech snaží o výraz 15 pubescentky, která nezvládá projevy těhotenství, je to na přesdržku... jedinym kladem je pak každá scéna, kde je alex o'louglin do půl těla bez, v těchto chvílích je aspoň na co koukat ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama