Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeumělka víla Zvonilka dostane od královny za úkol zhotovit žezlo pro obřad zahájení podzimu. Musí do něj zasadit modrý měsíční kámen, aby na slavnosti vyráběl kouzelný prášek. Pomáhá jí elf Terínek, ale Zvonilka je netrpělivá, dokonce se na něj rozzlobí a pak vlastní neopatrností modrý kámen rozbije. Aby situaci zachránila, rozhodne se vypravit na tajuplný ostrov, na němž údajně piráti kdysi ukryli kouzelné zrcadlo, které plní každé přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Smok 

všechny recenze uživatele

Druhé stretnutie s Disneyho Tinker Bell na DVD a znovu nadpriemerné, hlavne svojou jemnou a detailnou animáciou. Absolútne nenásilná rozprávočka s kopou lesných zvieratiek a pekným príbehom. Aj keď sa mi Zvonilka skôr zdá určená viac pre dievčenské publikum, raz ju zvládnu odsledovať aj mladší školáci, ale tí si už potom budú asi pýtať skôr niečo od Marvelov. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Tento diel je jedna veľká výprava za kúzelným zrkadlom, kde Cililing spozná i nového kamaráta svetlušku "Blik". Dostane za úlohu zostrojiť žezlo na jesennú oslavu, na ktorú dostane aj doplnok mesačný kameň, ktorý má vsadiť na špičku žezla. Ale čo náhoda nechcela, rozbije sa jej na márne kúsočky. No ako vždy sa Cililing vynájde a žezlo i tak zostrojí, no s oveľa väčšou parádou. Určite si to nenechajte újsť a pozrite si aj túto časť, ktorá sa zapáči snáď každému :) 4* ()

Reklama

Don Kryspin 

všechny recenze uživatele

Ze tří Zvonilek, které jsem byl nucen (několikrát) vidět, je tahle má nejméně oblíbená. Hlavní "hrdinka" se tu poměrně často chová dost nesnesitelně - tak hloupě blondýnkovsko - bárbínovsky... Nevím, jestli to má působit roztomile nebo výchovně, ale mně přesně takovéhle ženské strašně lezou na nervy. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Druhý díl, má trošku naroubovanou zápletku, která byla každému jasná asi od 15 minuty. Dobrodružná cesta byla celkem snesitelná a nedá se říct že by to tvůrci vyloženě odflákly a řekli si že to stačí. Možná mohly trochu zapracovat na celém výletě, ale je to pro děti a těm to evidentně stačí. Trochu mně zklamalo nefantasijní pojmenování některých zvířátek. Přece jen světluška se jménem Blik a myška jménem Sýr, jsou trochu "klišoidní". Za pokračování dám 3 hvězdy za sebe a 4 za prcka. No a protože jsem hodnej a mám děti rád, nechám to na 4 hvězdách ( a tu pusu si stejně nedaly ) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Děti mají očividně Zvonilku rádi. Vtipné, roztomilé, dobrodružné a pěkně kreslené. CITÁT - Já nic neprovedla........pár dní !!?? V nadupaném bonusu najdete třeba videoklip Demi Lovato z názvem The giff a friend, vynechané scény, podzimní část průvodce roklinkou a další veselé povídání. CITÁT - Bezva. ()

Galerie (35)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama