Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeumělka víla Zvonilka dostane od královny za úkol zhotovit žezlo pro obřad zahájení podzimu. Musí do něj zasadit modrý měsíční kámen, aby na slavnosti vyráběl kouzelný prášek. Pomáhá jí elf Terínek, ale Zvonilka je netrpělivá, dokonce se na něj rozzlobí a pak vlastní neopatrností modrý kámen rozbije. Aby situaci zachránila, rozhodne se vypravit na tajuplný ostrov, na němž údajně piráti kdysi ukryli kouzelné zrcadlo, které plní každé přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhý film o víle Zvonilce nás zavede opět do Zeměnezemě. Zvonilka dostane velice důležitý úkol, a to vyrobit žezlo k velmi důležité vílý události. Na žezlo musí umístit měsíční kámen, pomocí kterého získají víly vzácný prášek, který uzdraví jejich posvátný strom. Jak to v pohádkách bývá, vše se pokazí a Zvonilka musí nalézt kouzelné zrcadlo, které pomocí jediného přání vše napraví. Cestou získá nového přítele, světlušku Blika (ten se bude líbit nejen malým dětem, ale určitě i starším divákům). Tento příběh se mi líbil víc než předchozí. Je zde lepší grafická stránka filmu, hudba je opět pěkná a příběh je podle mě taky parádní. Za mě 95% :) ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Druhý díl, má trošku naroubovanou zápletku, která byla každému jasná asi od 15 minuty. Dobrodružná cesta byla celkem snesitelná a nedá se říct že by to tvůrci vyloženě odflákly a řekli si že to stačí. Možná mohly trochu zapracovat na celém výletě, ale je to pro děti a těm to evidentně stačí. Trochu mně zklamalo nefantasijní pojmenování některých zvířátek. Přece jen světluška se jménem Blik a myška jménem Sýr, jsou trochu "klišoidní". Za pokračování dám 3 hvězdy za sebe a 4 za prcka. No a protože jsem hodnej a mám děti rád, nechám to na 4 hvězdách ( a tu pusu si stejně nedaly ) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Ze všech filmů, co jsem viděla se Zvonilkou se mi nejvíce libel originální film. Tohle k tomu sice nemělo až tak daleko, protože příběh je daleko lepší než třeba příběh s piráty, ale i tak by se dal ještě vice promyslet a rozvinout a možná by se dalo vymyslet I něco záživnějšího. Takže za mě takový lepší průměr. ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

O mnohem lepší než první díl u kterého byla animace dost průměrná ale tady je velká změna, ne jen že se animace zlepšila ale taky dokonce aji to změnilo postavy a příběh k lepšímů, sice ve filmu jsou jen dvě akční scény které jsou sice o něco lepší ale co tomu příběhu hodně pomáhá že se stále něco děje zajímavého a to je právě v magii, jinak hondotím: Animace 9/10 Postavy 7/10 Příběh 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐ 7/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $5,798,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,527,849 //počet predaných kusov 228,064Tržby za predaj DVD v USA $58,373,617 //počet predaných kusov 3,508,329║ Na moje prekvapenie opäť spokojnosť, či už po príbehovej stránke, animačnej a zábavy zo všelijakými vílami, zvieratkami, muškami,... si tam tiež dosť užijeme... aj keď zamerané to je asi prevažne na vekovú skupinu okolo 10rokov, celkom som sa na to príjemne zabavil. /70%/ ()

Galerie (35)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama