Reklama

Reklama

Proměna

  • Francie Ne te retourne pas (více)
Trailer

VOD (1)

Jeanne (Sophie Marceau), pohlcená do psaní svého prvního románu, začíná pozorovat kolem sebe znepokojivé změny. Její tělo se začíná měnit, ale nikdo v jejím okolí to nepozoruje. Její rodina pokládá tyto obavy za výsledek stresu při dokončování románu, ale Jeanne si uvědomuje, že se děje něco mnohem hlubšího a mnohem více znepokojujícího. V domě své matky objeví fotografii, která ji přivede na stopu jedné ženy v Itálii. Tady, přeměněná v jinou ženu (Monica Belluci), odhalí zvláštní tajemství své identity. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Hartigan

Hartigan (hodnocení, recenze)

Hrozná blbost a nuda,už dlouho se mi nestalo že bych nejakej film furt přetáčel...

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Půl hodiny psychedelie  a pět minut na vysvětlenou stačilo ... nemám rád Lynchoviny a barvité popisy psychických poruch . 
Na to abych tenhle film dal v plné stopáži bych musel mít extra dobrou náladu a rozpoložení  ....

maniacxl

maniacxl (hodnocení, recenze)

Galimatiáš ve kterým se divák snadno ztratí a pak s velkými problémi hledá cestu zpět.Scénář nenabízí mnoho indícií,proto je hodně složité se sám dopracovat k nějaké rozumné pointě.Mnoho scén mi ani nedávalo smysl.Když pak došlo na závěr ,tak jsem byl na tom úplně stejně,jako na začátku.Je to škoda,protože Monica Belluci je pořád kočka,a už kvůli ní jsem se na film těšil.Dvě a půl hvězdy(50%).

Pametnik80

Pametnik80 (hodnocení, recenze)

Chvílemi to taky trochu připomínalo film Spojnice, kde byl z bělocha černoch a nikdo to nepoznal, ale v Proměně je od začátku jasné, že jde o nějakou formu schizofrenie a vysvětlí se to.Souhlasím s těmi, kdo hodnotí lépe druhou půlku filmu, ta první působila poněkud rozvlekle.Ale jinak dobrý film, pěkné triky s polozměněnými tvářemi hrdinů, líbilo se mi to.

Reklama

Reklama