Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tati, jsou tvé kořeny na určitém místě, nebo jsou poházené po těhle kopcích?" Ano, někde v kopcích... Lesní horrory mám opravdu rád! Rodina si vyjela na poznávací a stmelovací výlet, který se jaksi pokazil. V momentě, kdy ujel poslední autobus, bylo zcela jasné, že je všechno špatně. Poměrně početná komunita mutantů je jim v patách, okolo pustina, lesy a podivní starousedlíci. Nevěřte výše uvedenému obsahu - zrůdy si je vůbec nechtějí dát k večeři, jejich záměr je daleko drsnější...hudba: Ladytron, Claudio Gizzi, Solemn Novena. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Celkem zastrčená, malá hororová hixplo parádka komunitního degen typu. Pro mě více než milé překvapení. Hlavními hrdiny jsou členové nově seskládané famílie, kteří se vyjeli sbližovat někam do lesů hory Říp. Potě, co se dohádají jak psi, jim navečer ujede poslední bus ze sraček, načež začne ta pravá rodinná ponorka. Místní hvozdy totiž po dlouhé generace obývá rozsáhlá komunita minimálně incestních degenů, kteří jsou živou vodou tohoto hororůku. Ve filmu je pár slušných lekaček, několik kvalitních gore efektů, plno naprosto "freak" záporáků, navíc je to celé oblečené do děsivo-strašidelného kabátku. Za mě palec nahoru. 80% ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(48/2012, BluRay720p) / Obávam sa, že niektoré pozitívne hodnotenia pri tomto filme sú spôsobené nedostatkom aspoň trochu dobrých scary filmov. OK, prvá polovica sa rozohráva super, atmosféra, očakávanie čo sa bude diať, temný les ... super. Druhá polovica filmu je ale výsmech. Atmosféra mizne, to čo čakalo ľudkov v lese je skorej trápne ako strašidelné a všetci sa vôbec začínajú chovať ako po lobotómii. Záver je už čistá onania bez nápadu a chaos. Škoda, po prvej polke filmu som si povedal, že do lesa v noci už nikdy nevkročím (ne, že by som teda mal k tomu toľko príležitostí, ale aj tak :), druhá polka to celé zabila. (4/10) ()

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, že by Plague Town nemusel bejt tak špatnej film, kdyby ovšem bylo něco vidět. Z přehnaně tmavejch scén v noci (většina filmu) jsem totiž neviděl skoro nic (přitom těch pár scén za bílého dne vypadalo slušně). Navíc celkovou nepřehlednost spolehlivě jistil epileptickejch střihač. Vlastně ani kloudně nevim o čem to celý bylo a ani to nechci vědět. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem to o půl dvanácté v noci, no a spala jsem jako dřevo. Místy se vyskytovaly nepříjemně mrazivé chvíle a docela hutná atmosféra, ale herecké výkony bych srovnala asi tak s těmi mými. Takové to máchání kamerou sem tam, to mě dost otravovalo, ještě když si po většinu času hrdinové svítí na cestu jen baterkou A co se týče masek, nejvíc mě pobavil ten s tou poklicí, evokovalo mě to na film Muži v černém 2. Rosemary působila děsivě, jako by vypadla z Ospalé díry a je škoda, že si tam nestřihla nějakou bizárnější roličku. Celkový dojem nic moc. Chyba byla hlavně v hercích, kteří jsou základ filmu a když nejsou dobří a prostě jim to nevěřím, nikdy z toho nevzejde nic dobrého. Hvězdičku za atmosféru a tu druhou za masky. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama