Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připomeňte si s námi setkání aktérů slavné filmové trilogie v Hošticích po dvaceti letech, jehož hlavní osobností byla nezapomenutelná Helena Růžičková. Historky z natáčení v jejím podání, ale i ve vyprávění dalších „zainteresovaných“... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo od Trošky milé, že ještě naposledy pozval do Hoštic pár herců ze Slunce seno a místní (bohužel jak Kopřiva tak Růžičková už mezi námi nejsou a už i tady na nich bylo vidět, že na tom nebyli se zdravím dobře). Blažena je furt pěkná ženská a pobavila i historka ze sprchy v italském hotelu. Jinak se tu ale mluví a vzpomíná hlavně o věcech, které poté už byly k slyšení v dalších pozdějších vzpomínkových dokumentech na téma Slunce, seno... – furt - furt dokola to samé. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Takové pěkné posezení s lidmi, kteří se nějak podíleli na trilogii Slunce seno... Jako určitě si myslím, že jednou si to člověk může vyslechnout, ale to je tak vše. Jen blázen by tohle potřeboval vidět vícekrát. Ale především kvůli Heleně Růžičkové se na to vyplatí podívat. To je prostě legenda mezi českými herečkami, které si neskutečně vážím. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Je "Slunce, seno a tak dále" opravdu takový fenomén, že lidi zajímá tlachání přikrášlených historek z natáčení? Je tak lákavé vědět, jak vypadá Blažena s Vencou v novém tisíciletí, nebo jak se k roli dostali? Byly opravdu nutné ty popové cajdáky zpívané Černochem a Hložkem? Bylo opravdu nutné toto natočit? Bylo. Troška totiž není žádný troškař. (shlédnuto náhodou na TV Prima) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Ano, název tohoto dokumentu přesně vyjadřuje, na čem stála slavná jihočeské trilogie. Na skvělém herectví Heleny Růžičkové. Když jsem se díval, jímala mě nostalgie...kdeže ti staří dobří herci jsou. Bylo mi smutno při pohledu na vtipnou, ale již nemocí zužovanou Helenu Růžičkovou a při pomyšlení na to, jak jsou na tom její partneři z filmu - Tříska, Kopřiva a místní drbny...protože ruku na srdce, Evík, živočichář, Ital, Venca, Blažena, Miluna a další, ti se vší úctou pouze doplňovali filmové rodiče... ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný pořad v němž se střídají ukázky z filmů s vyprávěním přítomných hostů. Zdeněk Troška, pochopitelně bavič největší a obrovský optimista, vzpomíná na natáčení a výborná je také Helenka Růžičková. Vše proloženo několika písničkami z filmu. Je to takové The Best of Slunce, sena, a příjemně se na to kouká. A samozřejmě každý fanoušek těchto filmů by měl vidět i tento dokument. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama