Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich obľúbených komédií s megaloserom Stillerom. Tento film obsahuje toľko výborných vtipov a situácií, že ich neviem ani spočítať. Scény so zipsom, barlami, vypočúvaním ma dokážu vždy rozosmiať. Jednoducho perfektná ukážka pohodovej komédii so sympatickými hercami a zároveň najlepší film bratov Farrellyovcov. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz jako krásná Mary je perfektní a genialita některých vtípků je neuvěřitelná. Vtípky se sp... :) a nebo flashback do mládí prožitého s rovnátky v puse to nemá chybu. Stiller je skvělý! Možná je tato komedie jedna z těch, které musí v člověku dozrát, protože svým způsobem nemusí okouzlit na poprvé a rozhodně vám nemusí pohladit přesně váš smysl pro humor. Je to velmi subjektivní, ale některé vtípky jsou nepopiratelně vtipné. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jonathan Richman: 1. There's Something About Mary - Jonathan Richman ,2. How To Survive A Broken Heart - Ben Lee ,3. Every Day Should be a Holiday" - The Dandy Warhols ,4. Everything Shines - The Push Stars ,5. This Is the Day" - Ivy ,6. Is She Really Going Out With Him?" - Joe Jackson ,7. True Love Is Not Nice" - Jonathan Richman ,8. History Repeating (featuring Miss Shirley Bassey" - Propellerheads ,9. If I Could Talk I'd Tell You" - Lemonheads ,10. Mary's Prayer" - Danny Wilson ,11. Margo's Waltz" - Lloyd Cole ,12. Speed Queen" - Zuba ,13. Let Her Go Into the Darkness" - Jonathan Richman ,14. Build Me Up Buttercup" - The Foundations , ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

a čo to vlastne na tej mary je? ja osobne nenachádzam nič viac, než pekné bradavky 26-ročnej cameron, ktorá, ak by ste ju roztopili, by mohla slúžiť ako poleva na svadobné torty a inak naozaj nič - z priemeru či ľahkého podpriemeru v ketegórii romantická komédia to vytrhávajú jedine známejší herci a asi tri alebo štyri "farrellyovské" humusácke žartíky (gule v zipse, vrásšité cecky, semeno na uchu a vo vlasoch, hovno na dlážke, vyrážky), ktoré tu však nefungujú... čo však trochu funguje a je vytrhnutím z nudy je úloha/postava barda-hudobného rozprávača... inak naozaj nechápem úspech a popularitu tohto filmu... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Kultovní komedie bratří Farrellyů, na niž nikdy nezapomenu. Vyprodané kino v maloměstě, ve kterém žiji, se otřásalo smíchy a já jsem se výtečně bavil. Cameron a její jedinečný úsměv, věčný smolař Ben a komediálně laděný Matt, nezapomenutelné vtípky a ten nejznámější s gelem na vlasy, všechny tyhle komponenty utvářejí jednu z nejlepších komedií devadesátých let. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Brett Favre, tehdejší hvězda amerického fotbalu a vítěz Super Bowlu za Green Bay Packers, hraje sám sebe. (Lajty)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama