Reklama

Reklama

Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (929)

Molly 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, jsou krásní, uvnitř však zranění, zžíráni traumatem ze ztráty blízkého člověka. Hříčkou osudu se seznámí a zamilují, dvě bytosti ztracené v newyorské šedi, a navzájem si prosluní své životy. A když to už už vypadá, že se všechno v dobré obrátí, když se svět zdá konečně barevnější a traumata po boku milované osoby snesitelnější, přijde jedno osudové ráno... Ne, pane režisére, nebojte se, na ten zážitek, který jste mi svým filmem zprostředkoval, na to mrazení v zádech v přetopeném kině, na ten čistý zásah do srdce určitě nezapomenu. Nechci. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Určitě jste to už někdo taky zažil.... Uvelebíte se a film začíná.... Film běží a řeknete si:"hm, první minutka dobrý, co pak asi bude dál...". Film běží, je v 1/3 délky a přijde: "Hm, no a co, to už tu bylo tolikrát...". A film zase běží, je za svou polovinou a přijde: "No dobrý no, je to tolikrát semleté, no ale už se konec za pár desítek minut přiblíží, tak uvidíme, zázraky se sem tam dějí a běda jak ne....". No a film se chýlí ke koncovým titulkům a přijde: "Jak to? Já nechci, nechci aby byl konec, ještě aspoň chvíli....". Člověk (divák) škemrá aby nebyl (ten konec), ale je. A je dokonalý, brutální, perfektně načasovaný. Tak takhle nějak vypadalo sledování filmu. A hodnocení? Parádní kousek, opravdu. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Ukážkovo plochý film s absolútne nezvládnutou psychológiou postáv. Vzťahová dráma, ktorej jediný uveriteľný vzťah je ten, pre príbeh menej podstatný (Pattinson a jeho kamoš). Akoby sa fanúšikom seriálu Beverly Hills 90210 niekto snažil zdeliť, že život vie byť naozaj ťažký. Prekvapivý záver je skvelým, ale v tomto filme trestuhodne preplýtvaným nápadom. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vyměňte Patizóna za nějákýho normálního herce co aspoň trochu umí hrát a netváří se pořád stejně a bude to lepší. Jinak co se týče filmu, má poměrně slušný příběh, dobrou kameru a hudba umocňuje scény, přesně tak by to mělo být. Herecké obsazení je (až na toho Pattisona pochopitelně) velmi slušné. Chytne vás to a i když je konec byl celkem předvídatelný, u tohohle filmu mi to nevadilo. I když musím říct, že víc než kohokoliv jiného mi bylo líto Taylerovi malé sestřičky. Kdybych byla bývala na Taylerově místě, nejspíš bych té milé blonďaté dívence ve škole taky zastřihla pár jejích pěstěných vlásků. 4* ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Patyzón pronáší "moudra", Patyzón zevluje, Patyzón oblejzá nějakou pipku, Patyzón hystericky ječí na svýho fotra, atd... Dohromady to nějak nedává žádnej smysl, ale hlavně je tam pořád Patyzón. Tento film byl zřejmě určen pro obdivovatelky Patyzóna, aby se na něj mohly podívat taky jinde než v Twajlajtu. Nakonec bylo nutný, aby to do Patyzóna napálil Boeing, aby si jeho fanynky taky pobrečely. Následkem toho se ta jeho pipka zbavila svýho strachu jezdit metrem, což asi byla jediná pointa celýho filmu. Za zmínku stojej ještě tak ty fotři (Pierce Brosnan a Chris Cooper), ale paradoxně mi asi přišel jako nejzajímavější osud Patyzónovy 11-letý sestry, přestože obvykle dětský postavy ve filmech nesnášim. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (12)

  • Během pauzy při natáčení pouliční scény byl Robert Pattinson (Tyler Hawkins) zraněn, když utíkal před horlivým fanouškem a paparazzi. Nedával pozor, kam běží, a narazil do zaparkovaného taxíku. Jeho zranění nebyla vážná, ale přesto mu přišli na pomoc bodyguardi. (c.tucker)
  • Najít představitelku Ally bylo obtížné a trvalo to dlouho, než se podařilo najít Emilii de Ravin. Největším problémem byl výškový rozdíl mezí ní a Robertem Pattinsonem (Tyler Hawkins). (akisha)

Reklama

Reklama