Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA FAMILY - Tak jsem si zase po delší době zavzpomínal na svá léta přelomu ZŠ a SŠ, kdy jsem Prcičky doslova žral. A i dneska, kdy jsem film viděl nejméně po šesté, jsem se dobře bavil a fóry mi i po 11 letech (od natočení) přišly trefné a vtipné. Zkrátka příjemná nostalgická komedie, kterou budu mít rád nejspíš napořád. Z jedničky si pamatuju, že jsem byl pořádně vyplesklej, ale i dvojka v pohodě sekundovala. 90% // (19.9.2014) HBO COMEDY - No jo, a je to tu zase :) Prcičky dvojku jsem si nemohl na HBO nechat ujít. Potvrzuji 90%. // (20.9.2015) PRIMA HD - A dost! Tohle je prostě jedna z mých TOP USA komedií, ke které vždycky zasednu a jelikož jsem tak učinil i dnes, je jasné, že je pro mě něčím výjimečná. Z toho vyplývá...Nová FSZ je tu! :-) 100% // Další projekce: (17.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vždy som sníval prenajať alebo požičať alebo kúpiť si dom pri mori na zábavu, neskôr som však už začal rozmýšľať, že by som v takom aj býval, ten by však vyzeral a bol určite inde, ako ten na zábavu, ale zatiaľ nemám ani jedno. Dosť som sa na tomto filme bavil, možno aj preto, čo som spomínal mi to prišlo zábavné, slnko, more, pláž, dom zábavy, pekné ženy, jednoducho užívanie života tu a teraz. Tu to samozrejme Američania pokazili tým sexom, ale bola to taká tancovačka, konverzačka, hlášky, hefty, pre mňa osobne asi aj lepšie ako prvý diel. ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

O poznání horší než jednička. Tam kde byla síla vyprávění a lehkého střídání vztahových kapitolek, tady se těch scének "hodné zapamatování" příliš neudálo. Sranda je to ale pořád slušná. Jen jsme se prostě nikam vyrázněji neposunuli, ač nám Jimova parta tvrdila něco jiného. Tři a půl. Uvidíme s čím příjde trojka. 7/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

První tři díly a Reunion! Tím veškerá legrace končí a všechny ostatní pokusy o napodobení nebo přiblížení (a že jich bylo!) se můžou jít zahrabat. Samozřejmě mnozí stále sbírají herecké zkušenosti (a že jich někteří dosáhli až v hodně sešlém věku), ale jako pubescentní komedie nemají mnoho konkurencí. Také nutno dodat, že slušné množství gegů, hlášek a situací vešlo do historie! Toto by se mělo promítat prvákům na střední škole místo povinné četby...prcičky aspoň nikdo neobšlehne! 75% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)
  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)

Reklama

Reklama