Reklama

Reklama

Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (929)

castor 

všechny recenze uživatele

Když se divák oprostí od lehkého znechucení nad tím, kdo hraje hlavní roli, čeká na něj dle mého velmi intenzivní a velmi dobře vygradovaný snímek. Zároveň je nutné zmínit, že onen smutně do kamery hledící element v hlavní úloze tentokrát není vůbec špatný. Ba naopak. Robík tu vystupuje jako jedenadvacetiletý mladík Tyler na hraně, který se připlete k pouliční šarvátce.. Tu dle jeho soudu špatně vyhodnotí zasahující policista a první, co Tylerova spolubydlícího napadne, je pomstít se na policistově dceři Ally, která navštěvuje stejnou školu. Hloupé? Ano!! Co ale následuje, hloupé rozhodně není. V hloubavém dramatu nejen o rodinných ztrátách tu totiž mimo jiné vystupují i právě dva autoritářští otcové obou budoucích milenců, kteří jsou kořením celého vyprávění (třeba vypjatá scéna konfrontace hlavního hrdiny a jeho otce v jeho kanceláři je pak herecky skutečně výborná). Celé je to navíc zabalené do takové zvláštní atmosféry, která mi sedla. A samoúčelné a záměrně vyhrocené finále mi, světe div se, nevadilo.. možná i naopak!! ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Silný příběh dvou mladých lidí (a jejich rodin) postížených osobní tragédií,jejich vyrovnávání se s minulostí, přítomností a nejistou společnou budoucností. Boj mladé zamilované dvojice za normální život a snahu jednat "lidsky" se svým okolím, nutí diváka k zamyšlení nad dnešní společností ve které lhostejnost,bezohlednost,a sobectví formuje každého z nás..... I když R.Pattisona moc jako herce nemusím, v tomto snímku mi nijak zvlášt nevadil...je to možná tím že herecké stvárnění oststních postav bylo velice kvalitní, a on se s nimy tak nějak svezl. Nemohu opomenout skvělou a propracovanou hudbu,která rozhodně podpořila "hloubku" tohoto snímku. za mě 75% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $19,068,240Tržby Celosvetovo $56,506,120Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,116,776 //počet predaných kusov 23,468Tržby za predaj DVD v USA $13,965,154 //počet predaných kusov 654,599║ príliš vyumelkovaná umelecká prázdnota, so zaujímavým obsadením ale hrať nemajú skoro čo /40%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh, v ktorom sa dvaja mladí ľudia musia vyrovnať so svojou minulosťou. Je dobré, keď má človek pri sebe niekoho, kto mu rozumie.... Začiatok taký pomalý, ale potom sa to rozbehlo. Dejová linka sleduje mini príbehy niekoľkých ľudí, ktorí sa vzájomne ovplyvňujú, alebo potrebujú a tiež udalosti, ktoré ich obklopujú. Ďalší z filmov, ktorý nám pripomenie, čo je v živote naozaj dôležité a čo má skutočnú hodnotu. Koniec prekvapivý a emotívny. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Naše otisky nikdy nezmizí z životů, jichž se dotkneme..... PLATÍ TO O KAŽDÉM? Vyznavači čehokoliv se jménem Pattinson již mají dávno jasno. Mají ,,ho“ celý film jen a jen pro sebe. Milá Emilka zase udělá společnost těm náročnějším. Vztahy, silné city, dojemné pocity, slova, která se špatně poslouchají a smutné příběhy. Láska mezi rodiči a dětmi, sourozenci, přáteli. Tento film hraje jen a jen na smutnou strunu a občas přibrnkne trochu pocitu štěstí. Přestože konec je ,,patolízalský“, zapadá do celkového charakteru dramatického příběhu, takže slza v oku nepřekvapí. Každopádně odpůrci klišé v jakékoliv podobě, by měli raději vyrazit do přírody. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč by rodina měla držet pohromadě. 2.) Nevím, co znamená K.UN.DA. 3.) Chci vědět, kde má E. de Ravin mateřské znaménko. 4.) Trocha filmového klišé ještě nikoho nezabila. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Galerie (99)

Zajímavosti (12)

  • Najít představitelku Ally bylo obtížné a trvalo to dlouho, než se podařilo najít Emilii de Ravin. Největším problémem byl výškový rozdíl mezí ní a Robertem Pattinsonem (Tyler Hawkins). (akisha)
  • Hawkinsovi se původně jmenovali Rothovi. (c.tucker)
  • Film se natáčel v New Yorku, na Manhattanu, v Brooklynu a v Queens. (Langy10)

Reklama

Reklama