Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Dado 

všechny recenze uživatele

Tri štvrtiny filmy sa všetko točí len okolo nespočetné množstvo krát videného nápadu, ktorý je typický pre každý neoriginálny romantický film (ktoré tvoria drvivé percento všetkých filmov tohto žánru), samozrejme len s malými obmenami v scenári. Keby sa práve po tomto časovom úseku film skončil, plne by som sa stotožnil s hodnotením na IMDb, keďže film akokoľvek neoriginálny ma nijako neurazil a bol takpovediac pozerateľný. Potom však prišiel zvrat, ktorý môže byť v očiach mnohých rovnakým otrepaným gýčom ako všetko, čo sa dialo predtým, ja však medzi týchto ľudí rozhodne nepatrím a podľa mňa takýto ani nie tak neočakávaný (náznak tohto momentu pri jednej nemenovanej scéne bol očividný), ako radikálny zvrat filmu ako takému rozhodne prospel a konečne ho vytrhol z pokojných vĺn, ktorými sa niesol a uspával divákov, ktorý romantické filmy nemajú príliš v láske. Z hranice medzi dvomi a tromi hviezdami sa tak film u mňa v danom momente vyšvihol razom na hodnotenie veľmi slušné tri hviezdy a tie si aj napriek ničím prekvapivému zakončeniu s prehľadom udržal. (65%) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný koniec a úctyhodný výkon otca hlavnej hrdinky... tak a to by sme mali, to je všetko pozitívne na danom filme. Hneď na začiatku keď som videl, že ide o drámu a že tam hrá Miley Cyrus tak mi tam dačo nesedelo. Ako chce hviezda Disey Chanell a navyše idol všetkých adolescentných pubertálnych zdegenerovaných detičiek s vekovým rozmedzím od 7-13 rokov hrať v dramatickom filme? No nijako a bolo to aj vidieť, dementné ksychty aké hádzala a celkovo jej herectvo je na bode mrazu teda aspoň v mojich očiach. Možno som iba skeptický pretože je mi maximálne nesympatická ale dobre. Príbeh mi do polovice filmu pripadal ako teenege draeam kedy sa mladé dospievajúce dievča stotožňuje s novým prostredím ... a koniec zas ako srdcervúca dráma. Neviem teda presne pre akú skupinu ľudí bol tento film natočený ale to už necháme na producentovi za mňa bohužiaľ iba 33%. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

První den jsem si ten film pustil, abych ho po hodině bez výčitek vypnul s tím, že je to nehorázně předvídatelná americká sra*ka. Opravdu, ta první hodina byla úmorná. Druhý den jsem se odhodalal a pustil si konec a ten mě opravdu překvapil. Nedá se říct přímo mile, protože to opravdu chvilkami bylo smutné, ale když už ten film měl alespoň takový konec, tak lepší herci by ho zahráli lépe, ale tihle dva prostě ne. Miley ještě jakž takž ušla, ale ten kluk tam prostě jen byl. Dalo se z toho vytěžit více. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Až na přihlouplý a věčně nafučený výraz Miley Cyrus jsem si film užila. Bylo tu ale několik hodně naivních a přehnaných scén, které mě už pomale přestávají bavit. Děj je hodně předvídatelný, ale tvůrci opět vsadili na jistotu. Musím přiznat, že mám Miley už docela okoukanou a příště ji raději uvidím zase v něčem na způsob Hannah Montana. Její obsazení v tomhle filmu mě docela zarazilo, protože pak nechápu, kdo je cílovou skupinou. Film se tváří trochu jako teenage romantika, ale na desetiletou dívku může být dramatická část až moc. Zatleskat stejně musím..Greg Kinnear hrál totiž víc než dobře. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od toho, jak famózní umí být příběhy z pera Nicholase Sparkse, je Poslední píseň příjemnou letní vzpomínkou. Na všechno veselé, smutné, nespravedlivé a cituplné. Všichni herci a hlavně Greg Kinnear táhnou místy až příliš sentimentální srdcebol všemi zákrutami a s větším odstupem je z téhle menší teenagerovské výpovědi až překvapivě pevné drama. Předloha pak může být jako tradičně velečtivou plačkou. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)
  • Aby dostal Liam Hemsworth roli ve filmu, řekl všem, že hraje volejbal skoro jako profík. Že lhal prasklo, když začali natáčet volejbalové scény. (Duoscop)
  • Kolumbijská univerzita a Juilliard sú od seba vzdialené iba 3 míle. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama