Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Miley Cyrus ja takisto,preto sa mi do toho najskôr veľmi nechcelo,ale oplatilo sa.Krásne spracovaný príbeh lásky v rôznych podobách, nielen medzi mužom a ženou, ale aj medzi otcom a dcérou.Príbeh je plný emócií, nesmierne podmaňujúci i kruto úprimný,vtipný a zároveň aj smutný. Veľmi sa mi páčilo aj prostredie, v ktorom sa príbeh odohráva.Romanticky hreje, ale aj žalostne narieka. Odhaľuje, ako najsilnejší ľudský cit dokáže ublížiť a znova liečiť.Moment, kedy Ronnie hrala svojmu otcovi poslednú pieseň, bol pre mňa najkrajším a najdojímavejším z celého filmu.Pre rebelujúcich teenegerov ako stvorená! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný koniec a úctyhodný výkon otca hlavnej hrdinky... tak a to by sme mali, to je všetko pozitívne na danom filme. Hneď na začiatku keď som videl, že ide o drámu a že tam hrá Miley Cyrus tak mi tam dačo nesedelo. Ako chce hviezda Disey Chanell a navyše idol všetkých adolescentných pubertálnych zdegenerovaných detičiek s vekovým rozmedzím od 7-13 rokov hrať v dramatickom filme? No nijako a bolo to aj vidieť, dementné ksychty aké hádzala a celkovo jej herectvo je na bode mrazu teda aspoň v mojich očiach. Možno som iba skeptický pretože je mi maximálne nesympatická ale dobre. Príbeh mi do polovice filmu pripadal ako teenege draeam kedy sa mladé dospievajúce dievča stotožňuje s novým prostredím ... a koniec zas ako srdcervúca dráma. Neviem teda presne pre akú skupinu ľudí bol tento film natočený ale to už necháme na producentovi za mňa bohužiaľ iba 33%. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vážně povedené. Kdo tenhle film film viděl a stejně dál tvrdí, že Miley Cyrus neumí hrát, má smůlu - nicméně my, kteří máme alespoň trochu citu pro objektivitu, to zkrátka uznat musíme. Děvče podalo opravdu dobrý výkon, a co bylo ještě lepší, nezastínil ho ani výborný Greg Kinnear. Vadil mi snad jedině Liam Hemsworth (to způsobila moje heterosexualita), ale i jeho loverboy se dal překousnout. Scénář Poslední písně není nijak objevný, už na začátku si vlastně můžete domyslet, jak film dopadne, ovšem právě díky hercům to tentokrát není až takové minus jako jindy. Bod snímku dávám určitě i za fakt, že ačkoliv se zkraje tváří jako prázdninové zaláskovaná limonáda, přemění se v dramátko plné opravdově vypadajících emocí. A s hezkou hudbou. ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ráda Miley Cyrus, tak tenhle film si mě naprosto získal i přes její podivnou tvářičku a odporné xichty. Kupodivu nejen teen komedie o zamilovaném létě, ale má to opravdu silný, ač předvídatelný příběh. Nekonec to nebyla ztráta času, jak sem si myslela, díky za to, on toho tu jsou jiné propadáky. Opravdu nechápu, co na tom kdo vidí za odpad... ()

biglion 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že to bude opět jedna z těch přihlouplých teen-age romantických komedií, ale omyl je pravdou. Toto je film, který má své srdce, svůj život a svou Ronnie. Miley Cyrus zde dokázala, že umí být víc než bláznivá Hannah Montana a Vy jí můžete absolutně všechno věřit, protože její "Poslední píseň" opravdu od srdce je. Zbývá snad jen jedno přání Miley: Občas si od toho zpívání odskoč a zahraj nám opět nějakou tu "Ronnie". :-) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Greg Kinnear musel z natáčania na niekoľko dní odísť, lebo sa mu narodila dcéra Katie. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama