Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Australský hezoun a "produkt" Disneyho továrny na vymývání dětských mozků se sešli ve filmu plném klasického amerického klišé a toho nehezkého hraní na city. Než Liamovi někdo přihodí nějakou serióznější a jím dobře zvládnutou roli, bude se muset zatím potýkat s rolemi nudných, nezajímavých a charakterově zcela prázdných hochů. Ale hezky se na něj dívá a ani mi nevadil pohled na Miley, kterou bych však hned v začátku filmu nejradši pořádně proliskala. To, že se ze začátku ke Gregu Kinnearovi chovala jako drzý, nevychovaný pubertální fracek od ní moc hezké nebylo:) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný koniec a úctyhodný výkon otca hlavnej hrdinky... tak a to by sme mali, to je všetko pozitívne na danom filme. Hneď na začiatku keď som videl, že ide o drámu a že tam hrá Miley Cyrus tak mi tam dačo nesedelo. Ako chce hviezda Disey Chanell a navyše idol všetkých adolescentných pubertálnych zdegenerovaných detičiek s vekovým rozmedzím od 7-13 rokov hrať v dramatickom filme? No nijako a bolo to aj vidieť, dementné ksychty aké hádzala a celkovo jej herectvo je na bode mrazu teda aspoň v mojich očiach. Možno som iba skeptický pretože je mi maximálne nesympatická ale dobre. Príbeh mi do polovice filmu pripadal ako teenege draeam kedy sa mladé dospievajúce dievča stotožňuje s novým prostredím ... a koniec zas ako srdcervúca dráma. Neviem teda presne pre akú skupinu ľudí bol tento film natočený ale to už necháme na producentovi za mňa bohužiaľ iba 33%. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Sparksova instantní omáčka obsahuje všechny obvyklé žánrové ingredience, navíc se vaří podle tradičního hollywoodského receptu, takže tu vlastně není nic, co by překvapilo, nebo bylo na výsledném talíři umístěno jinde nebo jinak než je obvyklé. Přesto to bylo chutnější než jsem čekal. Vše bylo v rámci možností slušně podané, vyvážené a ochucené tak akorát. Greg Kinnear vytunil sympatie naplno, Miley naopak přestala naplno předstírat milou holku, a dohromady jim to takhle překvapivě dobře šlapalo. Byl to pro mě především příběh o vztahu otce a dcery, který pro mě byl z jistého důvodu nečekaně osobní a pocitově mnohem silnější než možná tvůrci vůbec doufali, že by mohl být. A protože jsem si ho dokázal prožít opravdu silně a naplno, nemám problém nasypat do hodnocení celé čtyři hvězdy. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Netrpím žádným předsudkem vůči představitelce hlavní role, do "své" kůže vklouzla až po úvodní půlhodině. Do té doby se (nepříliš úspěšně) snažila hrát "jinou" holku, pak už to byla zase stará známá Miley z Hannah Montana. Do toho pohádka o milionářském princi (který se ovšem- vinou dabingu?- chvílemi pochechtával jako retardovaný), něco traumat z minulosti a smrtelná choroba. Chytrý film pro dospívající děvčátka si představuju jinak. ()

rockstorm 

všechny recenze uživatele

Další, v tomto žánru ničím zvlášť nevynikající, romantický film. Miley zrovna nemusím, ale tuhle roli zahrála docela dobře. Od Hannah Montany rozhodně posun. Nejvíc se mi líbil asi taťka, hlavně v mlčenlivé scéně posunutí křesílka a vytvoření dělící čáry (tu jsem jako matka dvou dcer ocenila smíchem a pochopením). A pak...vážná nemoc v rodině je vždycky tragédie a vždycky jsou na ni téměř stejné reakce zúčastněných....a proto se mnohým budou zdát klišoidní, ale tak to prostě je a jinak to nebude. Žádné velké překvapení se nekonalo, ale koukalo se na to docela příjemně. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Ve filmu zazněla skladba kapely Maroon 5 "She Will Be Loved". Kelly Prestonová, která ztvárnila Kim, se objevila v hudebním klipu k této písni. (Aknah)
  • Aby dostal Liam Hemsworth roli ve filmu, řekl všem, že hraje volejbal skoro jako profík. Že lhal prasklo, když začali natáčet volejbalové scény. (Duoscop)
  • Mnoho záběrů, zejména těch nočních, bylo točeno s dablerkou hlavní představitelky. Kvůli její nezletilosti byla totiž její pracovní doba značně omezena. (fraktal)

Reklama

Reklama